Tehno
NUDI VRHUNSKE PERFORMANSE I MINIMALISTIČKI STIL

XPG predstavlja DDR4 RGB memorijski modul SPECTRIX D50
Objavljeno 8. svibnja, 2020.
Dostižući radni takt do 4800 MHz, uz najveći kapacitet do 32 GB, elegantnog geometrijskog dizajna, XPG SPECTRIX D50 nudi vrhunske performanse i minimalistički stil, po ukusu igrača, overclockera i računalnih entuzijasta. Izrađen isključivo od najkvalitetnijih čipova i tiskanih pločica, XPG D50 nudi ultimativnu stabilnost, pouzdanost i radni takt do 4800 MHz uz podršku za najnovije platforme proizvođača Intel i AMD. Da bi se osigurala zaštita od vanjskih utjecaja i održale impresivne performanse, XPG D50 je opremljen robusnim hladnjakom čija stijenka debljine gotovo dva milimetra jamči dugotrajnost. D50 podržava specifikaciju Intel XMP 2.0 za stabilan overclocking bez poteškoća i bez potrebe za odlaskom u BIOS.


XPG D50 nudi čistu i elegantnu vanjštinu jednostavnih geometrijskih linija te trokutnu pločicu s RGB svjetlom koja se savršeno uklapa u ukupan dizajn modula. Uz pomoć aplikacije XPG RGB Sync ili odgovarajućeg softvera većine proizvođača matičnih ploča, korisnici mogu odabrati između tri RGB načina rada – statički, pomični i kometni. Uz ta tri načina mogu odabrati i glazbeni način koji će sinkronizirati osvjetljenje s pjesmom koja trenutno svira na računalu.


Memorijski moduli radnog takta 4800 MHz i 4600 MHz kao i kapaciteta 32 GB bit će dostupni od svibnja, a sve ostale izvedbe dostupne su već od travnja. M.R.
Možda ste propustili...