Tehno
S VELIKIM ZASLONOM, TANAK I KOMPAKTNOG DIZAJNA

Samsung Galaxy Tab S6 Lite idealan je moderni tablet za učenje, rad i zabavu
Objavljeno 24. travnja, 2020.
Bez obzira koristi li se tablet za učenje, rad ili stanku, najnovija verzija olovke S Pen savršen je asistent u vođenju bilješki i organizaciji obaveza. S novim dizajnom i s težinom od samo 7,03 g, olovka S Pen se zbog ugodne upotrebe može usporediti i s tradicionalnom olovkom za pisanje, a poboljšana latencija olovke i 0,7 mm vrha olovke pružaju veću preciznost za bilježenje i crtanje. Nakon završetka rada S Pen olovka će se magnetski zakvačiti na desnu stranu uređaja ili zaštitne maske, pa se ne moramo brinuti da ćemo je izgubiti. Također, nije ju potrebno ni puniti, zbog inovativnog načina upotrebe bez baterije.


S pomoću aplikacije Samsung Notes bilješke kreirane olovkom S Pen moguće je pretvoriti u digitalni zapis. S pomoću sustava oznaka te povećanja od 300 % bilješke se lako kategoriziraju, označavaju, proučavaju te pohranjuju u PDF, JPEG te WORD formate, kao i tekstualne datoteke. S 10,4-inčnim zaslonom i ultratankim rubovima, Galaxy Tab S6 Lite pruža nevjerojatno iskustvo svakom korisniku svojim širokim i čistim prikazom. Njegova mala masa čini ga idealnim tablet-uređajem za obavljanje više zadataka, bilježenje i gledanje videozapisa ili filmova.


Galaxy Tab S6 Lite dolazi s inteligentnim, korisnim te zabavnim značajkama, koje pružaju veći svakodnevni užitak uz glazbu, streamanje sadržaja, online kupnju te povezivanje s prijateljima. Uređaj je opremljen i dvostrukim zvučnicima AKG i Dolby Atmos, koji pružaju visokokvalitetan 3D surround zvuk.


Samsung je udružio YouTube i Spotify kako bi još više različitog sadržaja bilo dostupno na Galaxy uređajima. Korisnici Galaxy Tab S6 Lite mogu uživati ​​u YouTube videozapisima bez oglasa, mogućnosti preuzimanja i gledanja videozapisa izvan mreže i besplatnom pristupu YouTube glazbi i YouTube djeci uz YouTube Premium četiri mjeseca. Spotify se bez problema integrira u korisničko sučelje Galaxy Tab S6 Lite, tako da možete lako pretraživati ​​glazbu i podcaste ili čak postaviti omiljenu pjesmu kao svoj alarm. Također, možete jednostavno uključiti Netflix s pomoću Bixby Voicea, još je jednostavnije pronaći TV emisije i filmove. Galaxy Tab S6 Lite može se bežično povezati s postavkom kućnih zvučnika, tako da možete reproducirati svoje omiljene popise pjesama sa Spotifyja na drugom uređaju ili zvučniku oko vašeg doma, a sve to kontrolira vaš tablet.


Galaxy Tab S6 Lite može upotrebljavati cijela obitelj, pri čemu će roditelji, uz aplikaciju Samsung Kids, najmlađima moći ograničiti vrijeme za igru, kao i pristup određenim aplikacijama, kako bi djeca sigurno zakoračila u šareni digitalni svijet pun aplikacija i igara za učenje i dobar provod. Dostupan je u oxford sivoj i angora plavoj boji, s pripadajućom olovkom S Pen te izbornom rasklopivom zaštitnom maskom. M.R.
Možda ste propustili...

SAMSUNG PREDSTAVIO GALAXY TAB S6 LITE

Baterija za 14 sati neprekidne reprodukcije videa

MARATON-TEST: SAMSUNG GALAXY S24 ULTRA

Izvrsne performanse i vrhunska kamera

HUAWEI PREDSTAVIO NAJNOVIJU SERIJU

FreeClip slušalice za novo iskustvo slušanja

Najčitanije iz rubrike