Mozaik
DUA LIPA U VREMENU SAMOIZOLACIJE

Dua Lipa virtualno zapjevala uz bend i plesače
Objavljeno 3. travnja, 2020.
Nakon što je nedavno objavila dugoiščekivani drugi album "Future Nostalgia", koji je oduševio kritiku i fanove, Dua Lipa, pop-kraljica nove generacije, ne prestaje očaravati! Našla je način kako izvesti svoju pjesmu "Don‘t Start Now", virtualno s cijelim bendom i plesnim timom, ravno iz svoje kuhinje. Ovaj fantastični performans emitiran je u ovotjednoj emisiji "The Late Late Show" Jamesa Cordena, točnije, u specijalu "At Home". Zbog stihova u refrenu moglo bi se reći da je za show u ovome trenutku "Don‘t Start Now" najprikladniji odabir, a šarmantna Dua zna kako sve dovesti na simpatičan nivo: "Don‘t show up, don‘t come out, Don‘t start caring about me now. Walk away, you know how, Don‘t start caring about me now". Video u cijelosti pogledajte na njezinu instagram-profilu.

Drugi studijski album "Future Nostalgia", jedan od najiščekivanijih albuma godine, inspiriran je bezvremenskim klasicima 80-ih i 90-ih. Osim aktualnih svjetskih hitova "Don’t Start Now" i "Physical", koji se u Hrvatskoj već tjednima nalaze u samom vrhu top-liste najslušanijih stranih hitova u domaćem radijskom eteru, na njemu se našao i posljednji objavljeni singl "Break My Heart". Njezin novi album "Future Nostalgia" dostupan je preko digitalnih platformi Deezer i Google Play, a obožavatelje će posebno oduševiti fizičko izdanje albuma koje je objavljeno kao neonskoružičasti LP, CD, picture disc, na zlatnoj kaseti i u sklopu luksuznog box seta.

Krajem 2019. godine Dua Lipa osvojila je sve svojim nastupima na dodjelama nagrada MTV, EMA, ARIA i AMA. Glazbenica koja je debitirala na sceni 2015. godine iza sebe ima dvije Grammy i tri Brit nagrade, debitantski album joj je prodan u četiri milijuna primjeraka diljem svijeta, najmlađe je ime u svijetu glazbe koje je postiglo milijardu pregleda na YouTubeu te službeno ima i najstreamaniji album kada je riječ o ženskim izvođačima na Spotifyju.

Dua Lipu pratite na njezinoj službenoj stranici, Instagramu, Twitteru i Facebooku. Singlove pronađite na Deezer playlisti najnovijih singlova. Njezin novi album potražite uskoro i preko Dancing Bear web-shopa. T.K.
Možda ste propustili...

NAJBOLJA ŠKOLA ANIMACIJE ANIMAFESTA 2024

Nagrada školi La Poudriere

KRATKI FILM REDATELJA NEBOJŠE SLIJEPČEVIĆA

Hrvatski film u selekciji Cannesa

Najčitanije iz rubrike