Regija
ODGOJITELJI ZA SVOJE MALIŠANE

U virtualnom su vrtiću radionice i pjesmice
Objavljeno 1. travnja, 2020.
ORAHOVICA

I Dječij vrtić Palčić trudi se približiti svojoj djeci i njihovim roditeljima. Kako je rekla ravnateljica vrtića Borislava Kordoš, odgojitelji redovito komuniciraju s djecom i roditeljima preko poruka i videopoziva kojima šalju određene zadatke te ideje za aktivnosti, a roditelji im šalju fotografije ili videozapise učinjenoga s djecom. Uratke vrtić objavljuje na svojoj web-stranici pod nazivom “Iz moje sobe”, a na podstranici “Virtualni vrtić” objavljuju se sadržaji kojima djeca i roditelji mogu upotpuniti vrijeme kod kuće,

- Osnovni je cilj podijeliti osjećaje s korisnicima, dati im podršku i nadu da će sve ovo proći i da će se, umjesto u virtualnom vrtiću, djeca i odgojitelji uskoro vidjeti u onom pravom, koji je sada tako sablasno prazan - kaže Kordoš.

Odgojitelj Hrvoje Jergović u ovoj je priči na sebi svojstven način - napisao je tekstove i uglazbio dvije pjesme, “Ostani doma” i ‘’Želim ti’,’ te za njih snimio spotove.

- Obje su vezane uz poziv mališanima da ostanu doma, igraju se i budu sretni te da se svi zajedno zdravi i veseli uskoro ponovno vidimo u našem vrtiću - kaže Jergović. V.G.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike