Sport
BOSS SE JAVIO IZ MEĐUGORJA

BBB: Koliko je isplaćeno tvom bratu Zoranu Mamiću?
Objavljeno 31. ožujka, 2020.
Ovo što se događa na Maksimiru je ružno, a svaki dan postaje sve ružnije i degutantnije. Ljubav između trenera Nenada Bjelice i čelništva Dinama je pukla, čeka se samo da trener povuče potez i ponudi ostavku kako mu Uprava ne bi morala uručiti otkaz i tutnuti u ruku milijunski ček na ime odštete. Bjelica šuti, ali zato se oglasio bjegunac od hrvatskog pravosuđa, veliki boss "modrih" Zdravko Mamić. Iz svog utočišta u BiH, na papiru savjetnik Uprave Dinama, preko svog facebook-profila objavio je plaće Stručnog stožera prve momčadi u posljednjih 20 mjeseci. Mamić tvrdi da je Stručnom stožeru isplaćeno oko 37 milijuna kuna, samo Bjelici 24 milijuna.

- Messi i suigrači su se odrekli 70 posto primanja, belgijski nogometaši će mjesečno preživljavati s 13.000 kuna, Žilina je u bankrotu, Ronaldo, Juventus, Bayern i mnogi drugi su se solidarizirali te pokazali da se na muci poznaju junaci. Dinamo se priprema za vremena ispred nas i svi moramo nositi dio tereta... Game over - oglasio se Zdravko Mamić. BBB su ga odmah podsjetili da je zaboravio spomenuti koliko je isplaćeno njegovom bratu Zoranu, a i koliko je family Mamić zaradila od Dinama.

Član Uprave Dinama Krešimir Antolić je pak kazao: - Mašta je da Zdravko Mamić iz dnevnog boravka vodi Dinamo! Antolić je lupio još jedan šamar svim navijačima Dinama. Narod jest ponekad glup, ali teško da postoji netko u Hrvatskoj kome nije jasno tko vodi glavnu riječ u GNK-u Dinamo. I. Li.
Najčitanije iz rubrike