Osijek
GORAN BENDEKOVIĆ DOSTAVLJA DOMAĆA JAJA

Narudžbe su svakodnevne, a uskoro i prodaja nesilica
Objavljeno 27. ožujka, 2020.
Kupci u zatvorenom dijelu gornjogradske tržnice godinama dobro znaju Gorana Bendekovića, vlasnika tvrtke "Slavonija jaje d.o.o." i peradarske farme u Vuki. Iako je tržnica zatvorena, to ne znači da se ne možete opskrbiti svježim jajima koje će vam Bendeković, uz besplatnu dostavu, donijeti na kućni prag.

- U šali kažem da donosim dalje od kućnoga praga, jer potpuno poštujem sve mjere zaštite i ne idem u stanove i kuće svojih kupaca, nego samo pred objekte. Otkako je tržnica zatvorena, imam dosta narudžbi i cilj mi je da ne bacim jaja, a istovremeno moram i prehraniti kokoši koje godinama imam - poručuje Bendeković.

Kako su jaja roba koja se ne može kupiti u golemim količinama, Bendeković kaže kako se uglavnom naručuje 30 do 40 jaja najviše. Dakako, čim se potroše zalihe, valja stvoriti nove. Uz to, Bendekovića je moguće pronaći i prekom e-Cekera, gdje je već dugo vremena i preko kojeg također prodaje svoju, kupci dobro znaju, iznimno kvalitetnu robu koja će sad biti obogaćena i prodajom nesilica.

Bendeković kaže kako se nada da će ova situacija u kojoj su se našli prodavači domaće robe promijeniti promišljanja ljudi da je bolje uvozno nego domaće. Sudeći prema količini narudžbi koje svakodnevno prima, na dobrom su putu da tako ostane i nadalje. Onaj tko želi, narudžbu može obaviti na broj telefona Gorana Bendekovića - 098/513-576. M. Mihelić
Najčitanije iz rubrike