Crna kronika
OČEVID ZLOČINA

Ubojica iz Slakovaca imao 2,6 promila alkohola
Objavljeno 24. ožujka, 2020.
SLAKOVCI - Sumnje mještana Slakovaca da je ubojstvu 44-godišnje žene u kući Joze Livaje (56) kumovao alkohol pokazale su se točnim. Policija je nakon dojave o zločinu 56-godišnjaka pronašla uz tijelo 44-godišnjakinje u njegovoj kući u Slakovcima u kojoj se i dogodilo ubojstvo. Policajci su odmah nakon dolaska posumnjali da je Livaja pijan, a to se i potvrdilo nakon provedenog alkotestiranja.

- Dovršenim očevidom mjesta događaja, a potom i nad tijelom osumnjičenog, uz nazočnost zamjenice županijske državne odvjetnice, utvrđeno je kako je osumnjičeni 56-godišnjak u nedjelju, 22. ožujka, oko 10.50 u svojoj obiteljskoj kući u Slakovcima pod utjecajem alkohola (imao je 2,60 promila alkohola u krvi) nožem zadao jednu ubodnu ranu u predjelu prsišta 44-godišnjakinji iz Vinkovaca. Zbog uboda i zadobivenih teških ozljeda 44-godišnjakinja je na mjestu preminula - navodi se u redovitom policijskom izvješću Policijske uprave vukovarsko-srijemske koje potpisuje glasnogovornik Dragoslav Živković. U priopćenju se dodaje i kako je nož kojim je 56-godišnjak počinio ubojstvo pronađen na mjestu događaja. Kriminalističko istraživanje kojim će se rasvijetliti sve okolnosti koje su dovele do ove tragedije nastavlja se. Već u nedjelju je nakon alkotestiranja 56-godišnjak odvezen na triježnjenje u policijsku postaju, a u ponedjeljak je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske. Nakon što istraživanje policije završi, Livaju će policija dovesti pred suca istrage Županijskog suda Vukovar i koji će mu, vrlo vjerojatno, odrediti istražni zatvor.

Kako smo već javljali, u nedjelju oko 11 sati 56-godišnji Jozo Livaja u svojoj kući u Slakovcima, gdje je s njim bila i njegova nevjenčana supruga Anja Boronjek, nožem je nakon kraće prepirke ubio 44-godišnju Ž. J. s kojom je prije živio, a koja je došla u njegovu kuću nešto raspraviti iz prošlosti. Kada se ubojstvo dogodilo, uplašena Anja pobjegla je u susjedstvo i od tamo pozvala policiju i rekla joj što se dogodilo. Anju je javnost upoznala prije nekoliko godina kada je u dva navrata sudjelovala u reality showu "Ljubav je na selu". M.Flego
Možda ste propustili...

POLICIJA UPOZORAVA NA KRIVOTVORINE

Kolaju krivotvoreni euri

TEŠKA PROMETNA NESREĆA KOD JOSIPOVCA

Poginuo vozač u sudaru više vozila

GODINU I POL NAKON PLJAČKE

Uhićen pljačkaš 6 milijuna kuna

Najčitanije iz rubrike