Regija
STOŽER CIVILNE ZAŠTITE NAŠICA

Otvoren je dodatni telefon i e-mail za upite
Objavljeno 23. ožujka, 2020.
NAŠICE

U uredu gradonačelnika održana je još jedna sjednica Stožera civilne zaštite Grada Našica na kojoj je donesena odluka kako će Grad Našice otvoriti dodatni telefon i e-mail za sve upite i pomoć građanima. Tako će biti omogućena komunikacija građanima sa stručnim službama putem e-maila korona@nasice.hr te putem 24 sata dostupnog telefona 0800 7477.

Također iz stožera pozivaju sve zdrave građane mlađe životne dobi koji se žele uključiti u akcije pomoći starijim i nemoćnim sugrađanima da se mogu prijaviti od ponedjeljka telefonom ili e-mailom.

Na sastanku uz članove Kriznog stožera nazočila je i Ljerka Nekić, ravnateljica Doma zdravlja Našice. Ravnateljica je iznijela Stožeru kako su svi liječnici u potpunosti upoznati s onim što su dužni činiti vezano uz epidemiološku situaciju. Na sastanku je dogovoreno iskoordinirati rad našičke bolnice, Doma zdravlja Našice te epidemiološke službe kako bi što efikasnije rješavali hitnu problematiku ugroženih pacijenata.

Ljerka Nekić naglasila je kako će Dom zdravlja na ulazu provoditi mjere na način na koji je to učinila i bolnica.

- Obavljat će se kontrola svih pacijenata prilikom ulaska u Dom zdravlja. Na ulazu će se nalaziti medicinsko osoblje koje će pacijentu postavljati određena pitanja koja su vezana uz kretanje i boravak u blizini zaražene osobe te ako pacijent nema neke ozbiljne simptome koji ukazuju na koronavirus uputit će se svom liječniku - rekla je ravnateljica Doma zdravlja. M.Ku.
Možda ste propustili...

CVJEĆARICA RUŽICA GANULA SUGRAĐANKE

Dobri duh Đakova žene dariva buketima cvijeća

POŠTUJTE EPIDEMIOLOŠKE I SIGURNOSNE UPUTE

U VPŽ i treći dan bez oboljelih

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

BIVŠA RAZVITKOVA SAMOPOSLUGA PRODANA ZA 305.000 KUNA

Nakon uređenja, u najam - u planu su izložbeni salon, pekarnica, fast food, kafić

2

TATJANA MIRIĆ IZ VINKOVACA VEĆ 12 GODINA PUTUJE I VOLONTIRA

Osmijeh djeteta koje ima jedan obrok dnevno vraća te u život

3

DONACIJA DOMAĆIH PROIZVODA OPG-A STANOVNICIMA ZAGREBA

Slavonci poslali 3,5 tona hrane