Crna kronika
UBOJSTVO U SLAKOVCIMA

Nakon svađe Slakovčanin nožem usmrtio ženu (44) s kojom je prije bio u vezi
Objavljeno 22. ožujka, 2020.
Ubojica i žrtva, kao i ubojičina nevjenčana supruga, od prije su poznati policiji

SLAKOVCI - Ubojstvo nožem šokiralo je u nedjelju stanovnike Slakovaca, sela nedaleko od Vinkovaca. Oko 11 sati Policijska uprava vukovarsko-srijemska zaprimila je dojavu da je u Slakovcima, mjestu na prometnici Vinkovci - Tovarnik, počinjeno ubojstvo ženske osobe, pa se policijska ophodnja i ekipa za očevid uputila na mjesto ubojstva.

U kući je uz mrtvu ženu zatečen ubojica, 56-godišnji mještanin Slakovaca, koji je odmah uhićen. Kako navodi u policijskom izvješću glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Dragoslav Živković, policijska ophodnja bila je na mjestu događaja u 11.12 pa je odmah uhitila 56-godišnjeg muškarca iz Slakovaca, za kojeg postoji sumnja da je hladnim oružjem usmrtio 44-godišnjakinju iz Vinkovaca.

- Na mjestu događaja zamjenica županijskog državnog odvjetnika Vukovar provodi očevid u suradnji s policijskim inspektorima PU vukovarsko-srijemske, kojim će se razjasniti okolnosti ovog događaja. Nad tijelom ubijene ženske osobe bit će obavljena obdukcija u ponedjeljak na Odjelu patologije Opće županijske bolnice Vukovar. Nakon prikupljanja novih spoznaja odmah ćemo novinare i javnost detaljnije izvijestiti – kaže glasnogovornik Dragoslav Živković.

Od Slakovčana doznajemo kako su ubijena i ubojica prije zajedno živjeli, a kobnog dana Vinkovčanka, neslužbeno doznajemo kako je riječ o osobi inicijala Ž. J., došla je u kuću 56-godišnjaka koji živi u izvanbračnoj vezi s Anjom Boronjek (35) i koji ju je, pretpostavlja se, nakon svađe, nožem usmrtio. Nije potvrđeno, ali Slakovčani tvrde kako je za ubojstvo osumnjičen njihov sumještanin Jozo Livaja, poljoprivrednik, rastavljeni otac četvero djece. Navodno je netko od susjeda vidio kako je ubijena imala krvavu ranu na grudima.

Policija je potvrdila kako je Livajina nevjenčana supruga Anja pobjegla iz kuće kada je Livaja ubio Ž. J., i to kod susjeda, odakle je i nazvala policiju. Ana Boronjek postala je poznata u dijelu javnosti prije nekoliko godina kada je sudjelovala u reality showu “Ljubav je na selu” u kojemu slobodne djevojke i muškarci traže srodne duše za bračni život. Mještani Slakovaca kažu kako su Anja i Jozo živjeli dosta burnim i veselim životom, što mogu posvjedočiti i susjedi.

Glasnogovornik Dragoslav Živković novinarima je potvrdio kako su sve tri osobe iz ovog događaja poznate policiji po postupanjima i iz domene prekršajnih, ali i kaznenih djela.
Miroslav Flego

Možda ste propustili...

KAZNENO PRIJAVLJENA 39-GODIŠNJAKINJA

Poslala joj drogu paketom u bolnicu

POLICIJA U LOVU NA NEODGOVORNE VOZAČE

Turirali, bučili i divljali širim središtem Osijeka

PROMETNA NESREĆA U JUGOVU POLJU

Unesrećenog iz vozila spašavali vatrogasci

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NAKON OČEVIDA SLIJEDI KRIMINALISTIČKA ISTRAGA

Potvrdilo se ono na što se od početka sumnjalo, požar u hali HŽ-a je podmetnut

2

MLADOM DILERU PRIJETI ZATVORSKA KAZNA

Nabavio ecstasy i marihuanu za prodaju na norijadi, optužen je

3

NA PODRUČJU OPĆINE STARA GRADIŠKA

Pronađeno tijelo nepoznate osobe u šumi