Tehno
KINGSTON

Canvas serija kartica s velikim kapacitetom i većom brzinom snimanja
Objavljeno 20. ožujka, 2020.
Kingston Digital Europe Co LLP, podružnica zadužena za Flash memorije u okviru Kingston Technology Company, Inc., svjetskog lidera u području memorijskih proizvoda i tehnoloških rješenja, objavila je ovih dana obnovu svoje serije Canvas Flash kartica Canvas Plus modelom. Novi niz SD i microSD proizvoda uključuje prve Kingstonove UHS-II kartice. Kako bi išli ukorak s Canvas Plus karticama, novi MobileLite Plus UHS-II čitači projektirani su tako da podržavaju izrazito velike brzine čitanja. Canvas Plus predstavlja sljedeću generaciju SD i microSD kartica s unaprijeđenim performansama za DSLR fotoaparate, 4K/8K videoprodukciju, Android uređaje, akcijske kamere i dronove.


Canvas Plus nudi tri različite varijante kako za SD tako i za microSD kartice: Select Plus, Go! Plus, i React Plus. Canvas Select Plusu, koji je započeo s isporukom u Q4 2019. godine, pridružio se i Canvas Go! Plus i Canvas React Plus. Oni ne samo da podržavaju najnovije napredne kamere s mogućnošću 4K i 8K videozapisa već su React Plus i MobileLite Plus također kompatibilni s UHS-I i uobičajenim SD bus standardima. MobileLite Plus čitači bit će dostupni samostalno ili u paketu s React Plus karticama kako bi se osigurale optimalne brzine.


"Naš je cilj pružiti najbolje moguće iskustvo kako bi potrošači mogli dijeliti sadržaj koji im je važan", rekao je Tiago Gomes, BM Flash Manager EMEA. Canvas kartice predvode s UHS-II i A2 podrškom za aplikacije, trajne su, odlikuju se velikim kapacitetom za pohranu i većom brzinom snimanja svih uspomena bez brige oko ograničenja prostora ili dugog trajanja prijenosa. M.R.
Najčitanije iz rubrike