Regija
MJERA SPRJEČAVANJA ŠIRENJA KORONAVIRUSA

Novo uredovno vrijeme uprave
Objavljeno 18. ožujka, 2020.
SLATINA - Na temelju preporuka stručnih službi o mjerama zaštite građana i sprječavanja širenja koronavirusa, Grad Slatina od 17. ožujka 2020. godine uveo je novo radno vrijeme za rad sa strankama. Tako će se stranke do daljnjega primati svaki radni dan od 8.00 do 12.00 sati, uz napomenu da će se primati samo stranke koje imaju hitne i neodgodive zahtjeve.

Prije ulaska u službene prostorije gradske uprave sve stranke bit će upućene na korištenje dezinfekcijskog sredstva za ruke te će se propuštati sukladno uputama ovlaštenih djelatnika na ulazu kako bi se izbjegla zadržavanja u zatvorenim javnim prostorima.

Ostatak dana djelatnici gradske uprave radit će uobičajeno, ali će komunikacija sa stručnim službama biti dostupna putem e-maila, telefona i mobitela. Na vratima zgrade gradske uprave, kao i na web-stranici, bit će istaknuti telefonski i ostali kontakti službenika preko kojih će moći dobiti sve potrebne informacije.

Iz gradske uprave mole građane za razumijevanje i poštovanje istaknutoga radnog vremena i ulazaka u službene prostorije, kako zbog vlastite sigurnosti tako i zbog zaštite svojih sugrađana. P.Ž.
Možda ste propustili...

PROMOTORI TURISTIČKIH DESTINACIJA

Na istoku države bilo 39 novinara iz 16 EU zemalja

NA BELOMANASTIRSKIM BAZENIMA

Radovi idu prema planu

GRAD PLAĆA TOPLE OBROKE OAZINIM KORISNICIMA

Stariji, javite se za pomoć

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

BIVŠA RAZVITKOVA SAMOPOSLUGA PRODANA ZA 305.000 KUNA

Nakon uređenja, u najam - u planu su izložbeni salon, pekarnica, fast food, kafić

2

TATJANA MIRIĆ IZ VINKOVACA VEĆ 12 GODINA PUTUJE I VOLONTIRA

Osmijeh djeteta koje ima jedan obrok dnevno vraća te u život

3

GRAD PLAĆA TOPLE OBROKE OAZINIM KORISNICIMA

Stariji, javite se za pomoć