Regija
PREPORUKA IZ SLATINSKE GRADSKE UPRAVE:

Građani, izbjegavajte javne ustanove
Objavljeno 17. ožujka, 2020.
SLATINA - Gradonačelnik Slatine Denis Ostrošić i pročelnik Stručne službe grada Krunoslav Šarabok održali su kolegij s ravnateljima gradskih ustanova, s kojima su razgovarali o aktualnoj problematici vezanoj uz koronavirus, te ih tom prigodom upoznali s trenutačnom situacijom i preporukama Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Tako su ravnatelji Gradske knjižnice i čitaonice, Pučkog otvorenog učilišta, Glazbene škole Milka Kelemena, Zavičajnog muzeja, Dječjeg vrtića Zeko, Slatinskog informativnog centra, Gradske razvojne agencije Slatine, Javne vatrogasne postrojbe i Turističkog ureda grada izvijestili o dosad poduzetim mjerama zaštite od koronavirusa u svojim ustanovama.

Na sastanku je zaključeno kako nije potrebno širiti paniku i stvarati nepotrebne zalihe namirnica i ostalih potrepština, ali se treba ponašati odgovorno. Isto kao u cijeloj zemlji, svi oni na koje se sumnja da bi mogli biti zaraženi moraju u samoizolaciju, dok oni kod kojih je potvrđena zaraza koronavirusom idu u karantenu, koju za njih organizira država i pod stalnim su nadzorom liječnika.

Kako bi se spriječilo širenje epidemije koronavirusa, Grad Slatina moli građane da se pridržavaju izdanih uputa Vlade RH i Nacionalnog stožera civilne zaštite te da u skladu s trenutačnom situacijom korisnici usluga gradskih, ali i drugih institucija u gradu, smanje nepotreban rizik te da svu potrebnu komunikaciju obavljaju preko e-maila i telefona te da se suzdržavaju nepotrebnih kontakata s drugim osobama dolaskom osobno u zgrade javnih ustanova. P.Ž.
Možda ste propustili...

I DALJE OPSKRBLJUJU SVOJE KORISNIKE

Samoposluzi pristižu brojne donacije

TRŽNICA OTVORENA ZA PREHRAMBENE PROIZVODE I RASADU

Oprez kao u trgovini ili ljekarni

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

BIVŠA RAZVITKOVA SAMOPOSLUGA PRODANA ZA 305.000 KUNA

Nakon uređenja, u najam - u planu su izložbeni salon, pekarnica, fast food, kafić

2

TATJANA MIRIĆ IZ VINKOVACA VEĆ 12 GODINA PUTUJE I VOLONTIRA

Osmijeh djeteta koje ima jedan obrok dnevno vraća te u život

3

DONACIJA DOMAĆIH PROIZVODA OPG-A STANOVNICIMA ZAGREBA

Slavonci poslali 3,5 tona hrane