Sport
NK OSIJEK SLAVI 73. ROĐENDAN

Bijelo-plavi će danas darivati novorođenčad
Objavljeno 27. veljače, 2020.
NK Osijek danas će proslaviti svoj 73. rođendan, a umjesto da zbog toga primi poklone, osječki prvoligaš će ih dijeliti, i to onim najmlađim (mogućim) sugrađanima. Naime, već dvije godine klub se drži zgodne tradicije za svoj rođendan pod nazivom ‘’Najljepši poklon gradu na Dravi je kada se rodi mali bijelo-plavi’’.

U okviru tog projekta klupska delegacija posjeti rodilište osječke Kliničke bolnice i sve bebe rođene 27. veljače odmah “vrbuje” za bijelo-plave boje. Dosad je u toj akciji darivano devetero novorođenčadi. Na dan 71. klupskog rođendana 2018. godine na svijet su došli Ana, Ivano, Dull, Lara i Maro, a godinu dana poslije Leo, Dante, Leda i Noa. Generacija 2018. proslavu svog prvog rođendana imala je lani u Gradskom vrtu, kada su na poklon, osim uobičajene torte, dobili i dresove s brojem 1. Bebe koje danas svojim dolaskom na svijet budu obogatile grad na Dravi dobit će 1947 kuna (simbolika je vezana uz godinu osnutka NK Osijek nap. a.) te će biti učlanjene u Bijelo-plavi klub. Prigodne darove dobit će i njihove majke.

Ta općeprihvaćena akcija samo je jedan od brojnih projekata koje je NK Osijek pokrenuo kako bi omasovio svoju navijačku vojsku. Inače, u Gradskom vrtu itekako su svjesni kako sve što su pokrenuli i sve što će sagraditi na Pampasu nema smisla ako oni neće biti mjesto koje će okupljati i vezati djecu i mlade Osječane. Nadajmo se kako će danas Osijek postati bogatiji za nešto malo više novih stanovnika negoli je to bio slučaj prije godinu dana, kada je rođeno četvero djece. D.Keler
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

OBNOVLJENE TRIBINE

Nogometno igralište na osječkom Zelenom polju u novom ruhu

2

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

3

OSJEČANI U ZAVRŠNICI SPAŠAVAJU SEZONU

Zekić i momčad traže
zajedništvo i podršku