Dome slatki dome
ŠTEDI VRIJEME I PROSTOR

Veliko spremanje obuće
Objavljeno 27. veljače, 2020.
Odgovarajuće spremanje obuće uštedjet će vrijeme, a cipele će biti u dobrom stanju. Zato prionite na slaganje obuće.

Prvo stavite svu obuću na hrpu kako biste znali koliki vam je prostor uopće potreban za njezino odlaganje. Detaljno pregledajte i isprobajte svaki par i bacite sve što se ne može popraviti, ili što ne želite više nositi. Ostatak obuće sortirajte prema sezonama i prilikama u kojima ju nosite pa počnite slagati. U ormarić za obuću obvezno stavite osvježivač.

Sezonska obuća koju trenutačno najčešće nosite treba biti na dohvat ruke. Ljetnu obuću nakon sezone spremite u kutije, na dno ili na vrh plakara, kako bi neoštećena dočekala sljedeću sezonu. Ormariće za obuću možete naći u svim bojama i s najrazličitijim ukrasnim ručkama, samo odlučite što želite.

Upotrebom zaštitnog spreja koji prije obuvanja nanesete na obrisanu cipelu najbolje ćete zaštitite svoju obuću od kiše, snijega, blata i mrlja. Taj postupak ponovite prije nošenja obuće. Cipele od glatke kože najprije očistite četkom, spužvom ili krpom, da uklonite ostatke stare kreme za cipele. Četkom od prave dlake nanesite malo kreme za čišćenje i ostavite da se upije. Kada su cipele suhe, iščetkajte ih i izgledat će kao nove. J.Kn.
Možda ste propustili...

NARCISE CVATU SAMO JEDNOM U SEZONI

Idealan cvijet za početnike

MOGU BITI PRIJENOSNICI BOLESTI

Sezona je krpelja, zaštitite svoje ljubimce

Najčitanije iz rubrike