Regija
OPĆINA ĐURĐENOVAC DALA 500.000 KN

Vatrogasci iz Šaptinovaca dobili navalno vozilo
Objavljeno 25. veljače, 2020.
ŠAPTINOVCI - Vozni park Dobrovoljnog vatrogasnog društva Šaptinovci bogatiji je za još jedno navalno vozilo. Svečana primopredaja izvršena je ispred Vatrogasnog doma u Šaptinovcima uoči 89. skupštine DVD-a, a sredstva za vozilo vrijedno 500.000 kuna osigurala je Općina Đurđenovac. Ključeve vatrogasnog vozila marke Mercedes Benz načelnik Općine Đurđenovac Hrvoje Topalović uručio je predsjedniku DVD-a Šaptinovci Matiji Držaiću.


- Zahvaljujem Općini i načelniku za darovano navalno vozilo koje nam je nužno za različite vrste intervencije - rekao je predsjednik Matija Držaić.


- Uspjeli smo osigurati vozilo od pola milijuna kuna koje je DVD-u Šaptinovci itekako bilo potrebno jer je dugo godina imao problema sa starim navalnim vozilom. Želim vatrogascima da im dobro služi, prvenstvo za vježbe, a što manje za intervencije – rekao je načelnik Topalović te obećao potporu u izgradnji vatrogasnih garaža u Šaptinovcima i Beljevini, ali i najavio izgradnju društveno-vatrogasnog doma u Đurđenovcu.
Župnik Župe svetog Petra apostola u Bokšiću, velečasni Mario Mazanik, i župnik Hrvatske starokatoličke župe svetog Vida u Šaptinovcima, Stjepan Topolski, blagoslovili su navalno vozilo kako bi što bolje služilo vatrogascima u njihovom radu. S. Fridl
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike