Sport
BOGAT KUGLAČKI PROGRAM NA PAMPASU

Osijek pod imperativom dočekuje Grmoščicu
Objavljeno 22. veljače, 2020.
Kuglački prvoligaši odrađuju utakmice 14. kola, a na Pampasu nas čeka dvostruki subotnji program koji otvaraju kuglačice s Drave točno u podne. To će ipak biti samo uvertira u glavni događaj, koji počinje u 14.30, a u kojemu domaćin nema pravo na pogrešku. Kuglačima Osijeka visi mač nad glavom, bijeg sa začelja nikako da se ostvari. No prvoligaške su ambicije još žive, ali da se ostave na životu treba uzeti dva boda protiv zagrebačke Grmoščice. Ako se cilj ne ostvari, tada bi situacija mogla postati bezizlazna. Osječani su pod velikim pritiskom, ali nema im druge nego uzeti puni plijen i ostati aktivan do kraja prvenstva. Ostali parovi su: Zadar - Željezničar (Č), Zaprešić - Velebit, Šubićevac - Bjelovar i Mertojak Medveščak 1958.

Kuglačice Osijeka ‘97 pokušat će prednost domaćih staza iskoristiti protiv zagrebačkog Admirala, koji na Pampas stiže kao trećeplasirani sastav karavane. No kuglačice s Drave pokazale su da se mogu nositi i s bolje plasiranim ekipama. Derbi začelja je u Đakovu, gdje domaćin priželjkuje svoju prvu pobjedu sezone. Prilika je idealna jer stiže Karlovac, koji je dosad samo jednom osjetio slast pobjede, i to baš protiv subotnjeg domaćina. Još igraju: Rijeka - Istra, Zagreb - Podravka i Split - Mlaka.

U Prvoj B-ligi Sjever 16. kolo donosi dva međusobna ogleda klubova Regije Istok. Slavonac čeka Kandit, a Zrinski Pivovara Pakrac. Ostali parovi: Elektra - Lepoglava, Obrtnik Torbar - Novska, Radnik - Fortuna i Podravka - Đurđenovac.

U nedjelju je na Pampasu i Parovno prvenstvo Regije istok za seniorke, sudjeluje 12 kombinacija, a tri najbolje izborit će plasman na državnu završnicu. N.B.
Možda ste propustili...

GRANIČNA POLICIJA NA OPREZU

Kohorta ne ide u Split, posebice ne u Mostar

FESTIVAL PLIVANJA U ZAGREBU

Josić kući donijela komplet medalja

DENIS KRSTANOVIĆ, TRENER BSK-A

Šibenik se nije javio, ne nude stimulaciju

Najčitanije iz rubrike