Mozaik
OVE SUBOTE DOZNAT ĆEMO TKO JE NOVI “THE VOICE HRVATSKA”

Svaki finalist nastupa tri puta
Objavljeno 22. veljače, 2020.
Albina Grčić, Bernarda Bobovečki, Filip Rudan ili Vinko Ćemeraš, kome će pripasti naslov ovogodišnjeg pobjednika The Voicea Hrvatska! Albini, djevojci iz Splita koja je još na audiciji oduševila izvedbom pjesme "En Cambio no"; Bernardi koja je izvedbom "Jolene" Dolly Parton oduševila gledatelje; Filipu, kojeg je njegova mentorica proglasila već sada spremnim za svjetsku pozornicu; ili Vinku, mladiću iz Čapljine koji svakom izvedbom potvrđuje da je ljepota njegova glasa i u iskrenosti izvedbe. U dosadašnjim nastupima imali su priliku pokazati sve svoje kvalitete, a završna emisija ove subote bit će njihov vrhunac. Svi finalisti imat će tri nastupa: jednim će nas podsjetiti kako je sve počelo (izvest će pjesmu s audicije), jednu će pjevati zajedno sa svojim mentorom, a trećom izvedbom oprostit će se od gledatelja koji su ih podržavali tijekom "The Voicea Hrvatska". I na kraju zbroj glasova gledatelja odlučuje tko je pobjednik treće sezone.

Jedina Slavonka u finalu je Bernarda Bobovečki iz tima Ivan. Bernarda pjeva, svira gitaru i stvara vlastite pjesme koje dosad nije objavila. U glazbenoj industriji posebno se divi Lani del Rey, Josipi Lisac i Goranu Baretu, ali ne postoji nijedan glazbenik kojemu bi voljela nalikovati. Zvukom i pojavom glazbi želi dati svoj poseban i novi pečat. Pjevanjem se, inače pomalo povučena Bernarda, rješava svih strahova i potpuno se otvara publici. Najviše se pronalazi u blues, soul i country glazbi. Ova 20-godišnjakinja iz Slavonskog Broda voli crtati, pogotovo odjeću. Nakon sudjelovanja u jednom televizijskom natjecanju, glazbu je malo zanemarila. Kada je vidjela da su otvorene prijave za The Voice, snovi su opet pokucali na vrata i znala je da se ponovno mora okušati u svojoj najvećoj ljubavi - pjevanju. “Možemo odustati od nekih stvari, ali te stvari ne moraju odustati od nas”, misao je kojom će se u natjecanju voditi do samoga kraja. T.K.
BERNARDIN PUT OD AUDICIJE DO FINALA
- Ne sjećam se da sam ikada htjela biti išta drugo nego pjevačica, glazbenica -, kaže za sebe Bernarda, koja je na audiciji izvela “Hurt” Johnnyja Casha, a okrenuo joj se samo Dečak. U Nokautu je pjevala “Where Did You Sleep Last Night” u verziji Nirvane. Iako je tada Ivan objavio da u nastavak natjecanja vodi Karlu Anu, Bernardi je dao drugu priliku. U dvoboju je pobijedila Gorana Oreškovića s kojim je izvela “Feel”. Sljedeći je put izvela Rihanninu pjesmu “Love On the Brain” i prošla u polufinale s Jakobom Grubišakom. Zahvaljujući pjesmi “Jolene”, pobijedila je i večeras je u finalu.
Možda ste propustili...

ODLIČAN NASTAVAK GODINE KOJU JE ZAPOČELA NAGRADAMA

Natalie Dizdar priprema se za Zagrebački festival i veliku turneju

PREDSTAVLJEN KRATKI TEASER ZA NOVU TURSKU ROMANTIČNU SERIJU

“Thank You, Next” stiže na Netflix

Najčitanije iz rubrike