TvObzor
ŽIVIMO NA RUBU

Treći singl kantautora Marka Rudelića
Objavljeno 21. veljače, 2020.
Singl najavljuje album “Momentum”, koji je stilska mješavina pop-rocka, bluesa i soula s jazz-prizvukom

Pjesma “Živimo na rubu” novi je singl kojim mladi hrvatski kantautor Marko Rudelić gradi svoju uspješnu glazbenu priču. Senzualna skladba govori o intimnom odnosu dvoje ljudi koji je slobodan od definicija i okvira, trajanja. Slobodno je to emocionalno kreiranje koje se događa u jednom susretu ili u dužem odnosu.

“’Živimo na rubu’ priča je o igri moći u ljubavnom odnosu. Sve ono za čime žudimo i što otkrivamo tek kada smo u intimnom odnosu, sve što držimo samo za sebe dok se ne pojavi osoba uz koju skidamo masku i oslobađamo se. To je ‘Živimo na rubu’. I još mnogo više ako vi to želite”, o novoj pjesmi kaže Marko.

Marko Rudelić je novo ime na domaćoj kantautorskoj sceni. Glazbom se bavi od svoje desete godine, a prve nastupe imao je kao ulični svirač. Svoj prvi kantautorski nastup održao je 2012., a do danas je iza njega više od 500 svirki – autorskih te s cover bendovima. Tri godine poslije na Bandcampu izdaje svoj prvi EP “Sati”, folk & blues orijentacije. Pjesma “Živimo na rubu” treći je singl nakon pjesama “Gdje si sad” i “Krug”, kojima mladi autor najavljuje svoj prvi dugosvirajući nosač zvuka “Momentum”. Riječ je o albumu koji je stilska mješavina pop-rocka, bluesa i soula s jazz-prizvukom.

“Živimo na rubu” u cijelosti autorski potpisuje Marko Rudelić, koji je autor glazbe i teksta. Za aranžman su zaslužni Lari Šain, Ervis Pintar, Vladimir Kuzman, glazbeni producent je Lari Šain, a sve je snimano u Studiju Triban.

Za pjesmu je snimljen i spot, koji vizualizira ljubavni odnos, a koji su režirali Tena Gašparac i Dinko Čvorić – Doringo. Uz glazbenika u njemu se pojavljuje i mlada glumica Petra Tunjić.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

SATIRIČNA KOMEDIJA “IZA KULISA”

Jedinstven prikaz pandemije putem umjetnosti

U TREĆOJ EMISIJI POPULARNOG SHOWA

“Zvijezde pjevaju” šansone i pop

Najčitanije iz rubrike