TvObzor
SEA STAR FESTIVAL OKUPLJA UBOJITU HIP-HOP POSTAVU

U Stella Maris dolaze Vojko V, Klinac, Kuku$, Buntai, 30Zona, Brudaz i Young Sanci
Objavljeno 21. veljače, 2020.
Četvrto izdanje festivala održat će se u Umagu, 22. i 23. svibnja, uz Welcome Party 21., i Closing Party 24. svibnja 2020.

Nakon što su zagrebački trap majstori Kuku$, splitski hip-hop genijalac Vojko V i mlada osječka muzička nada z++ među prvima potvrdili svoj dolazak u magičnu lagunu Stella Maris, danas im se pridružuju i novi članovi Sea Star ganga. Ovu ubojitu hip-hop postavu proširit će nitko drugi do najpopularniji reper nove generacije u regiji Klinac, zagrebački sastavi Buntai i 30Zona te slovenske nove nade Brudaz i Young Sanci. Pojačanja stižu i iz Zrenjanina, a predvodi ih sve popularnija trap zvijezda Ognjen iz kolektiva Hazze te najistaknutija novosadska ekipa Cake Boys koju predstavljaju Triad & Yeah Left live. Svi oni okupit će se na Sea Star festivalu 22. i 23. svibnja.

Sea Star Gang pojačava tako listu top imena na ovogodišnjem festivalu koji u umašku lagunu Stella Maris, dovodi i vodeću techno zvijezdu današnjice Amelie Lens, svjetsku senzaciju Meduzu, globalno najpopularniji bend ovih prostora Dubiozu kolektiv, apsolutni vrh regionalne elektronske scene u kojem su Umek, Tijana T, Insolate, kao i superjaku techno reprezentaciju na čelu s Farragom, Andreom Ljekajem, Damirom Hoffmanom, DJ Gumjom, Bronskim i Marcelom.

Prvo ime ovog novog vala objave je Klinac iz Banje Luke, zvijezda nove generacija koja je za kratko vrijeme izrasla u jednog od najvećih predstavnika novog urbanog pravca na ovim prostorima. Glazbu, tekstove i produkciju radi sam, a njegove pjesme bez problema hvataju višemilijunske brojeve na YouTubeu i Deezeru, dok mu i stariji kolege predviđaju da je njegovo mjesto na samom tronu – zagarantirano. Friško sa zagrebačkog asfalta u umašku lagunu dolazi pojačanje iz Kozari Bronxa, trap crew 30 Zona te Buntai, koji su na prošlogodišnjem Sea Staru dokazali da im velike pozornice nisu nikakav problem. Čest gost zagrebačkih trap partija Ognjen iz srpskog kolektiva Hazze predstavit će svoj solomaterijal, a na fleksanje do jutra zovu i bad boysi slovenske scene trap crew Young Sanci uz mladi kolektiv iz Ljubljane Brudaz. Novosadsku ekipu Cake Boys, koja se već pet godina bave selekcijom i promocijom hip-hop glazbe, ali i lifestylea, predstavljaju izvrsni Triad & Yeah Left.

Četvrto izdanje Sea Star festivala održat će se na festivalski nadaleko poznatoj lokaciji – laguni Stella Maris u Umagu, 22. i 23. 5., uz Welcome Party 21., i Closing Party 24. svibnja 2020. Ulaznice možete nabaviti po cijeni od samo 229 kuna. U odnosu na finalnu, ulaznica donosi veliku uštedu od čak 40 posto, dok se VIP Gold ulaznice po cijeni od 750 kuna prodaju na web-stranici Sea Star festivala te online u sustavima Ticketshop.hr i Entrio.

Nikola Kučar