TvObzor
ANGEL OLSEN U TVORNICI KULTURE 26. KOLOVOZA

Premijerni nastup američke kantautorice u ovom dijelu Europe
Objavljeno 21. veljače, 2020.
Aktulani album, prošlogodišnji "All Mirrors", njezin je najveći uspjeh do sada, a poharao je liste najboljih naslova godine gotovo svuda
Fantastična američka kantautorica Angel Olsen premijerno će nastupiti u ovom dijelu Europe, i to u zagrebačkoj Tvornici kulture u srijedu, 26. kolovoza. Praćena velikim bendom i na krilima jednog od najboljih izdanja prošle godine, fantastičnog albuma “All Mirrors”, Angel Olsen predstavit će svoj kompletan opus, koji uključuje četiri studijska albuma. Na sceni se pojavila 2010. i već s prva dva izdanja – EP-jem “Strange Cacti” i debi-albumom “Half Way Home” – uhvatila interes nezavisnih medija. Treće izdanje, “My Woman” iz 2016. bio je sljedeći veliki korak naprijed, nakon čega su zaredale brojne suradnje s važnim imenima indie-scene, od Bonnie Prince Billyja preko Tima Kinselle i LeRoya Bacha do Cassa McCombsa.

Aktualni album, prošlogodišnji “All Mirrors”, njezin je najveći uspjeh do sada. Poharao je liste najboljih naslova prošle godine našavši se među 10 najboljih gotovo svuda, uključujući i one najcjenjenije - Pitchforkovu i Guardianovu ljestvicu.

Ulaznice za koncert Angel Olsen u prodaji su od 14. veljače po early bird cijeni od 130 kuna. Ta cijena aktualna je do 8. ožujka, kada se penje na 150 kuna. Ostane li ih, na dan koncerta cijena ulaznica iznosit će 170 kuna. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjestima Eventima i online www.eventim.hr.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

BURZUM: THULEAN MYSTERIES (BYELOBOG PRODUCTIONS)

Pjesme leda i neba