TvObzor
NOVE EPIZODE HIT-SERIJE ‘’LUD, ZBUNJEN, NORMALAN’’ NA NOVOJ TV

U ulozi Izeta i dalje ćemo gledati Mustafu Nadarevića
Objavljeno 21. veljače, 2020.
Novi nastavci, čiji scenarij potpisuje Feđa Isović, vratit će neke stare likove koji su ostavili pečat na hit-seriji

Uskoro se na Novoj TV počinju emitirati novi, još zabavniji i smješniji nastavci hit-serije ‘‘Lud, zbunjen, normalan‘‘. Novi nastavci, čiji scenarij potpisuje Feđa Isović vratit će neke stare likove koji su ostavili pečat na hit-seriji. Šefika, kućna pomoćnica, vraća se u novim nastavcima dominantnija, čvršća, a njezina riječ mnogo će više značiti u kući Fazlinovića. U ulozi Šefike pratit ćemo glumicu Jasnu Žalicu.


U ulozi Izeta i dalje ćemo prepoznati vrhunskog glumca Mustafu Nadarevića. Iako je u novim nastavcima stariji, Izet je i dalje vitalan te još uvijek sklon maksuziji i mladim ženama. Izetov unuk Džebra, kojeg utjelovljuje glumac Tarik Džinić, u novim nastavcima ima 18 godina i upisuje fakultet, no Džebra je sklon i upustiti se u sitne prevare, čime dokazuje da je od loze Fazlinovića. Damir, kojeg glumi sjajni Moamer Kasumović, vodi svoju privatnu ambulantu, no posao ga sve manje zanima. Marija, koju tumači glumica Tatjana Šojić, i dalje vodi San Remo, a kroz njega, kao i kroz samu sezonu ove gledane serije, proći će i cijeli niz epizodnih karaktera.

Vraća se i Čombe! Imućan Čombe, kojeg glumi Miraj Grbić, vraća se iz Amerike, a s obzirom na to da je Faruk u Švedskoj, gdje je pobjegao kako bi izbjegao uhićenje zbog utaje poreza, on će preuzeti studio Akord. U novim nastavcima Čombe će svako malo pokretati novi biznis, uz svoju desnu ruku – Refka, kojeg će i u novim nastavcima odigrati glumac Goran Navojec.


Nikola Kučar
Možda ste propustili...

BIOGRAFSKI DOKUMENTARAC O STJEPANU STANIĆU

Jimmy

JA JOŠ UVIJEK IMAM ISTU ŽELJU

Nova pjesma Nine Badrić vraća osmijeh na lice