Mozaik
IZBOR ZA PJESMU EUROVIZIJE U OPATIJI ODRŽAT ĆE SE 29. VELJAČE

Objavljen redoslijed
pjesama na Dori i voditelji
Objavljeno 19. veljače, 2020.
Uredništvo Dore 2020. donijelo je odluku o redoslijedu izvođenja pjesama 29. veljače u Opatiji u dvorani Marino Cvetković.

Redoslijed izvođenja pjesama je sljedeći: 1. Elis Lovrić s pjesmom "Jušto", 2. Bojan Jambrošić s "Više od riječi", 3. Edi Abazi "Coming Home", 4. Zdenka Kovačiček s "Love, Love, Love", 5. Alen Vitasović & Božidarka Matija Čerina s "Da se ne zatare", 6. Đana s "One", 7. Aklea Neon sa "Zovi ju mama", 8. Nikola Marjanović s "Let‘s Forgive", 9. Lorenzo feat. Dino Purić & Reper Iz Sobe s "Vrati se iz Irske", 10. Marin Jurić Čivro s "Naivno", 11. Lorena Bučan s "Drowning", 12. Indira s "You Will Never Breaki My Heart", 13. Jure Brkljača s "Hajde nazovi me", 14. Colonia sa "Zidina", 15. Mia Negovetić s "When It Comes To You" i 16. Damir Kedžo s "Divlji vjetre".

Prije toga HRT je otkrio voditeljsku četvorku. To su novopridošla HRT-ova voditeljica Doris Pinčić Rogoznica, zatim Zlata Mück Sušec te dva voditeljska ‘veterana‘ - Mirko Fodor i Duško Ćurlić.

- Jako se radujem ovom novom iskustvu, svojoj prvoj Dori, pogotovo haljinama koje će dečki nositi: no uz njih se osjećam vrlo sigurno, dobro ćemo se pripremiti i, što je najvažnije, dobro se zabavljati. Naravno da postoji i malo te pozitivne treme, ali uz Zlatu i dečke te dobru pripremu znam da će se i ta trema odmah anulirati. Jedva čekam! - poručila je Doris Pinčić Rogoznica. T.K.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

TV: ŠTO GLEDATI S DJECOM U IZOLACIJI

Zabava za najmlađe uz sjajne serije i crtiće

2

PRVA U NIZU “NE DAJ SE, INES”

Šerbedžija recitira na Facebooku

3

FESTIVAL TOLERANCIJE I UNHCR HRVATSKA PREPORUČUJU…

Akcija Doku-izolacija - nagrađivani dokumentarci koji govore o izbjeglicama