Sport
HRVATSKA DIO SPEKTAKLA U DOHI

Igramo s Portugalom i Švicarskom
Objavljeno 15. veljače, 2020.
Priča koja se već neko vrijeme javno vrti jučer je dobila i službenu potvrdu. HNS je objavio kako će hrvatska nogometna reprezentacija u ožujku nastupiti na jakom turniru u Kataru, gdje će nam suparnici biti Švicarska i Portugal. Na turniru će sudjelovati i Belgija i jasno je kako se radi o izuzetno jakom i kvalitetnom prijateljskom turniru. Uostalom, sve te četiri nabrojene momčadi su među 12 najboljih na FIFA-inoj ljestvici.

Hrvatska je viceprvak svijeta, Belgija u Dohu stiže kao treća momčad sa SP-a u Rusiji, a Portugal kao europski prvak i Švicarska, koja je trenutačno 12. reprezentacija svijeta. Hrvatska će 26. ožujka igrati protiv Švicarske (17.30 po hrvatskom vremenu), a 30. ožujka sastat će se s Portugalom (18.30).

- Ponosan sam što smo uspjeli postići dogovor o sudjelovanju Hrvatske na ovako prestižnom turniru. Sa sportske strane osigurali smo izborniku Daliću i reprezentaciji vrhunske protivnike što je bila želja stručnog stožera, a s druge strane ispregovarali smo značajna financijska sredstva koja će moći biti uložena u daljnji razvoj hrvatskog nogometa - izjavio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Daliću će to biti izvrsna prilika da vidi kako Hrvatska igra protiv jakih suparnika tri mjeseca prije početka Europskog prvenstva. I. Li.
Možda ste propustili...

NEIZLAZAK U EUROPU NIJE KATASTROFA

Boto: Dovest ćemo između pet i deset novih igrača

OTVORENO PRVENSTO HRVATSKE ZA PARAATLETIČARE

Županović bio drugi, ali nije posve zadovoljan

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana