Mozaik
U HRVATSKOM GLAZBENOM ZAVODU U ZAGREBU

J. R. August koncertom će predstaviti svoj novi album
Objavljeno 12. veljače, 2020.
Hrvatski multiinstrumentalist i kantautor J. R. August u subotu, 15. veljače, u Hrvatskom glazbenom zavodu predstavit će svoj novi album "Dangerous waters", najavio je organizator koncerta Hangtime Agency. J. R. August (pravim imenom Nikola Vranić) ove je godine osvojio glazbene nagrade Rock&Off za album godine i izvođača godine te Veliki prasak godine, a do sada je objavio pet EP-a - "Change of Seasons", "Tea Party with Mrs. Death", "33", "Tales from the Forest" i "Black Waters".


- Siguran sam da će ovo biti najposebniji koncert u mojoj karijeri. Pripremili smo neke nove pjesme i na koncertu ćete uz zbor i bend prvi put moći čuti i gudače koje smo pozvali da nam se pridruže kako bismo i tim zvukovima obogatili moju muziku. Svirat ćemo akustične instrumente i slušatelji će moći upiti muziku u pravom smislu te riječi - poručio je J. R. August.
J. R. August pozornost javnosti zadobio je kvadrilogijom "Change of Seasons", pričom o četiri godišnja doba ispričanom kroz četiri videospota, od kojih se s prvim, "Man With A Magnificent Mind", našao na ljestvici najperspektivnijih glazbenika na službenoj web-stranici velikog Coldplayja. Ostalo je još 50 ulaznica u pretprodaji u zagrebačkom Dirty Old Shopu. H
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NA LIJEVOJ OBALI DRAVE ODRŽAN 17. URBAN FEST

#samoosijek: Dvije večeri
svirki osječkih izvođača

2

U KULTURNOM CENTRU OSIJEK

Otvorene su prijave za ŠPICA radionicu Filmske RUNDE!

3

MLADI AKUSTIK TRIO EKVILIBRIOS

Odsvirali glazbeni vremeplov hitova