TvObzor
VOLI - NOVI SPOT MERI ANDRAKOVIĆ

Emotivna pjesma koja slavi ljubav
Objavljeno 7. veljače, 2020.
Za dinamičnu glazbu i aranžman zaslužan je Boris Đurđević, a tekst je napisala Valerija Đurđević

Mlada hrvatska pop-zvijezda Meri Andraković, koja iza sebe ima već nekoliko uspješnih singlova, predstavila je novu pjesmu i video spot "Voli". Premijerno ju je izvela na svom debitantskom nastupu na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu. I ovaj put je za dinamičnu glazbu i aranžman zaslužan Boris Đurđević, a emotivan ljubavni tekst napisala je Valerija Đurđević, što se pokazalo dobitnom kombinacijom za ovu mladu hrvatsku pjevačicu.

 

“Voli” je emotivna ljubavna pjesma koja slavi ljubav i ima snažnu poruku. Ljubav je temelj svake veze i dovoljno je samo da se dvije osobe vole, kao što sam naziv pjesme kaže, i sve je moguće. Svatko se može pronaći u ovim lijepim lirskim stihovima, bez obzira na dob", rekla je Meri te istaknula da joj je najvažniji put do srca publike.

Videospot za novu pjesmu "Voli" radio je Josip Grizbaher iz Cinematica Osijek, direktor fotografije je Tomislav Šilovinac, a art direktor Ivan Grizbaher.

"Spot smo snimili u Zlatna Gredi, u Baranji. Tekst pjesme za mene ima vrlo osobno značenje i želja mi je bila da ovu ljubavnu priču ispričam na svoj način, sama u zimskoj idili. U nekoliko kadrova pridružila mi se kolegica s klase Laura Kolesarić, koja je i osmislila koreografiju i velik dio moje prezentacije u ovom spotu. Nadam se da će se svatko pronaći u stihovima pjesme, jer ljubav je ono što nas pokreće, usmjerava i daje smisao u životu", kaže Meri.

Nakon hit-singlova "Nije kriva muzika", "To je ta ljubav" i "Za malo ljubavi", s kojim je prošle godine debitirala na CMC festivalu u Vodicama, te "Nisi fer", pjesma "Voli" nastavila je niz ostvarivši izravan ulazak na 11. mjesto liste HR Top 40. U Vodicama je prošle godine prije nastupa potpisala i ekskluzivni ugovor s izdavačkom kućom Croatia Records, za koju će objaviti i prvi album. Potvrda je to kvalitete ove mlade pjevačice, koja sigurnim koracima osvaja hrvatsku pop-scenu.

Meri se osim glazbom bavi i glumom, a uz Nagradu hrvatskog glumišta 2016. godine za ulogu Louise u mjuziklu "Moje pjesme, moji snovi", posvetila se Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku, koja joj je postala sastavni dio života. Bit će doista uzbudljivo promatrati profesionalno odrastanje ove multitalentirane mlade glazbenice i željno iščekujemo sve što nam sprema.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

COLOR OUT OF SPACE HOROR.ZF. R: RICHARD STANLEY. U: NICOLAS CAGE, JOELY RICHARDSON, MADELEINE ARTHUR, Q’ORIANKA KILCHER

Ludi kralj Nicolas Cage u ekranizaciji priče H.P. Lovecrafta

LONDON AFTER MIDNIGHT: SELECTED SCENES FROM... (DARKRIDE RECORDS)

Živjeti i plesati poslije ponoći