TvObzor
AXN ADRIA: U TAMI

Tri premijerna naslova u veljači
Objavljeno 7. veljače, 2020.
Stvoren po uzoru na antologijsku "Zonu sumraka", serijal kroz dvije sezone i do sada snimljenih 17 nastavaka prikazuje zaplete od kojih je svaki inspiriran jednim blagdanom

Poznati serijal horor-priča "U tami" vraća se na AXN Adria koji premijerno donosi tri nova naslova od 10. do 24. veljače. Stvoren po uzoru na antologijsku "Zonu sumraka", serijal "U tami" kroz dvije sezone i do sada snimljenih 17 nastavaka prikazuje zaplete od kojih je svaki inspiriran jednim blagdanom, a svaki dio priče je samostalan te ima svog posebnog režisera i cijelu glumačku postavu.


AXN Adria novo emitiranje počinje 10. veljače u 22.50 epizodom "Hodočasnik" koja se bazira na istinitim događajima i smještena je u vrijeme Dana zahvalnosti. Anna Baker, majka iz predgrađa, u svoj dom poziva nekoliko stranaca koji su zbog blagdanskog okruženja u ulogama hodočasnika. S idejom da se njezina obitelj odmakne od tehnologije i zbliži te shvati koliko su privilegirani, zajedno žele s gostima odglumiti povijesne scene. Posve neočekivano, novi posjetitelji se ne ponašaju kako bi trebali nakon čega obitelj shvati da je njihova ljubaznost bila velika pogreška, a to će ih povezati na krvav način. U ulogama se, među ostalim, pojavljuju Courtney Henggeler, Peter Giles, Elyse Levesque, a režiju potpisuje Marcus Dunstan.


Druga premijera je na rasporedu 14. veljače u 23.20, a radnja filma "Dolje" smještena je na Valentinovo u velikoj uredskoj zgradi gdje dvoje radnika ostaju kasno na poslu. Prilikom odlaska zaglave u dizalu, ubrzo postaju intimni, a nakon toga se sve pretvara u pravu noćnu moru. Jennifer saznaje da je Guy zapravo zaštitar koji ju je cijelo vrijeme uhodio i namjestio situaciju, a ono što slijedi je priča o bijesu i osveti, koja završava krvavo. U glavnim ulogama su Matt Lauria i Natalie Martinez, a režiju potpisuje Daniel Stamm.


Posljednja premijera je 24. veljače u 22.50, a "Kulturni šok" je fascinantan triler koji propituje aktualnu temu imigracije, dok se radnja zbiva na američki Dan neovisnosti. Marisol je trudna Meksikanka i žrtva silovanja koja u potrazi za američkim snom želi prebjeći u SAD. Nakon što uspijeva ilegalno proći granicu, umjesto sna dočeka je noćna mora. Zajedno s ljudima poput nje zatvorena je u simulaciju života u predgrađu, a jedino ona shvaća da nešto nije u redu. U glavnoj ulozi se pojavljuje sjajna Martha Higareda, a režiju potpisuje Gigi Saul Guerrero.
Serijal "U tami" lansiran je u listopadu 2018. godine, uz potvrđenu drugu sezonu u istom mjesecu sljedeće. Serijal horor-priča "U tami" vraća se na male ekrane kroz veljaču, s tri premijere ekskluzivno na AXN Adria, nastavljajući se na prethodnih sedam naslova koji su se mogli gledati tijekom prosinca i siječnja.


Nikola Kučar
Možda ste propustili...

GREG DULLI: RANDOM DESIRE (BMG)

Nasumična iskušenja

NOVE EPIZODE HIT-SERIJE ‘’LUD, ZBUNJEN, NORMALAN’’ NA NOVOJ TV

U ulozi Izeta i dalje ćemo gledati Mustafu Nadarevića

MICHEL HAZANAVICIUS PREDSJEDNIK ŽIRIJA 26. SARAJEVO FILM FESTIVALA

Proslavljeni francuski redatelj dobitnik Oscara za film “Umjetnik”