Tehno
PHILIPS

Sponzorstvo G2 Esports tima
Objavljeno 31. siječnja, 2020.
Philips najavljuje sponzorstvo G2 Esports tima, trenutno jedne od najpoznatijih i najuspješnijih esport organizacija. G2 Esports osnovao je Carlos ‘Ocelote‘ Rodríguez 2013. godine i od tada su se etablirali kao vodeći svjetski tim s više od 94 nagrade u različitim naslovima igara.


Kako bi započeli novo desetljeće, Phillips Monitori i G2 Esports tim udružili su snage u osvajanju tržišta konzolnih igara. Sponzorski ugovor, koji je započeo u siječnju 2020., bit će fokusiran na Racing i Rocket League timove.


Stefan Sommer, direktor marketinga i poslovnog upravljanja u MMD-u, poručio je: "Ponosni smo što udružujemo snage s G2 timom kako bismo igranje konzola učinili uzbudljivijim nego ikad i kako bismo pružili podršku esport zajednici. Osobito, G2 Rocket League tim naporno je radio kako bi dospio tamo gdje je sada, a mi smo uzbuđeni da vidimo koliki će im napredak omogućiti i naša podrška u 2020. godini. Opremanje objekata za obuku G2 timova s optimiziranim monitorima za konzole znači da zaista možemo poboljšati njihov trening, posebno Rocket League ekipe. To nam također daje priliku da doznamo što profesionalni igrači očekuju od monitora i uključimo ta učenja u razvoj budućih proizvoda za igranje na konzoli, a isto tako i na Rocket League svjetskom prvenstvu (RLCS sezona 7). To pokazuje snagu G2 Esports ekipe, ne samo u žanrovima FPS i MOBA nego i u sportskim igrama."


"Bilo da se natječemo na internetu ili igramo singl player naslove, želimo ugodno, izvanredno iskustvo", komentirao je Carlos "Ocelote" Rodriguez, izvršni direktor G2 Esports tima. "Ne dajte se zavarati, profesionalni igrači ne samo da žele da njihove igre protječu bez smetnji već i da prelijepo izgledaju. Philips monitori inovatori su na tržištu, kao što smo to i mi. Zato im želimo veliku dobrodošlicu u naš tim." M.R.
Jasminka Knežević
Možda ste propustili...

PRVI POGLED: SAMSUNG GALAXY S20 – 5G

Najbolji i najpoželjniji pametni telefoni današnjice

MOĆI ĆETE ČUTI SVAKI DETALJ SVOJE GLAZBE I VIDEOZAPISA

Vrhunski doživljaj zvuka uz bežične slušalice Galaxy Buds+