Dome slatki dome
KINOLOŠKO DRUŠTVO ČEPIN

Tečaj školovanja pasa prema raznim programima
Objavljeno 30. siječnja, 2020.
Kinološko društvo Čepin prima prijave za proljetni tečaj školovanja pasa koji će započeti s radom krajem veljače. U tijeku školovanja svi vlasnici prolaze i teorijske pripreme kako bi lakše radili sa svojim psima.

Programi školovanja omogućuju školovanje pasa različite starosti, za početnike i za napredne, i to po grupama:odgoj štenadi,

školovanje mladih pasa

školovanje zrelih pasa prema Nacionalnim programima i internacionalnim programima IGP i IBGH

socijalizacija za opasne pse

resocijalizaciju za pse s problemom u ponašanju

pripremni treninzi za polaganje ispita

mogućnost pojedinačnih treninga uz stručne savjete

U tijeku školovanja pomažemo vlasnicima ispravljati negativne navike u odgoju i socijalizaciji. Pristupiti mogu svi psi starosti od 3 mjeseca do 4 godine s rodovnicom ili bez nje, bez obzira na pasminu. Također uvodimo novi program od 10 treninga. Program je prilagođen vlasnicima s mladim i odraslim psima koji bi željeli bolji kontakt i komunikaciju sa svojim psom i naučiti osnove poslušnosti. Uči se kako uspostaviti kontakt sa psom, kako da se odaziva na ime, kako dobiti i zadržati pažnju psa, kako komunicirati sa psom na njemu razumljiv način, kako se pravilno igrati sa psom, priprema za izložbu, zabrane (ne, fuj) i pohvale, hodanje na povodcu, dolaženje (‘‘dođi‘‘), pravilno ‘‘sjedi‘‘, pravilno ‘‘lezi", da čeka u ‘‘lezi‘‘, da čeka u ‘‘sjedi‘‘, hodanje uz nogu i drugo. Treninzi se održavaju dva puta tjedno, u trajanju od 1,5 do 2 sata s dogovorom o početku, saznajemo od Josipa Novaka iz KD-a Čepin.

Školu vode instruktor za školovanje pasa, međunarodni sudac za rad pasa i voditelj tečaja za školovanje pasa. Zainteresirani se mogu prijaviti na 098 170 66 21 ili 381 676 (Novak) ili Sanja Kastratović 099 668 23 71. J.Kn.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike