TvObzor
HRT

Posebno izdanje “Nedjeljom u dva” u povodu 20. sezone
Objavljeno 24. siječnja, 2020.

Emisija Hrvatske radiotelevizije "Nedjeljom u dva", urednika i voditelja Aleksandra Stankovića, ove će nedjelje u povodu 20. sezone emitiranja biti u posebnom izdanju tijekom kojeg će se prisjetiti gostiju koji su je obilježili te otkriti tko se ljutio nakon emisije i više se nije javio.

Između ostalih, gledatelji će vidjeti tko je čovjek koji se prije mjesec dana javio iz Bosne i Hercegovine uz tvrdnju da mu je emisija "Nedjeljom u 2" spasila život, kao i kako je izgledao incident u Mokroj Gori kod Emira Kusturice.

Tu su i odgovori na pitanja zašto je Dino Rađa plakao u emisiji te je li u Hrvatskoj počela demokracija nakon što je Mišo Kovač bio gost. Također, dvanaest godina nakon emitiranja autor emisije otkrit će i je li prekinuta emisija s grupom Let 3 bila inscenirana, ili se sve dogodilo spontano.

"Nedjeljom u dva" jedini je nacionalni talk show s tolikim neprekinutim stažom, a u 70 posto emisija bili su novi gosti. Ujedno je riječ i o jednoj od najgledanijih emisija javnog medijskog servisa.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

PSIHOLOŠKI TRILER “KRIVI SPOJ” STIGAO U DOMAĆA KINA

Dopisivanja, moderni dejtovi i opasnost

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

NA HBO MAX STREAMING PLATFORMI I HBO KANALU

Premijera miniserije “Simpatizer”

Najčitanije iz rubrike