TvObzor
DOMA TV

Zločinci u odijelima - novi slučajevi posve neobičnih partnera
Objavljeno 24. siječnja, 2020.

Na male ekrane Doma TV-a od četvrtka, 23. siječnja, stigla je druga sezona uzbudljive dramske serije "Zločinci u odijelima". Donoseći nove slučajeve, druga sezona otkriva još više uzbudljivih spletki dok će gledatelje u glavnoj ulozi iznova oduševiti Matt Bomer kojeg je 2009. časopis People proglasio najseksi zvijezdom u usponu.

Serija "Zločinci u odijelima" u uzbudljivoj drugoj sezoni donosi nove slučajeve FBI agenata koji s prevarantima imaju posve neočekivano partnerstvo. U glavnim ulogama pojavljuju se Matt Boomer, Tim DeKay, Tiffani Thiessen i Willie Garson, koji će ponovno oduševiti gledatelje u novim epizodama. Druga sezona prepuna je uzbudljivih obrata, a FBI agent Peter Burke ponovno treba stručne vještine prevaranta Neala Caffreyja. Nealova djevojka naizgled je mrtva, a pojavljuje se misteriozna kutija koja je ključ svega. U sezoni u kojoj napetosti i akcije neće nedostajati, omiljeni partneri još jednom će udružiti snage kako bi osigurali uspjeh u svojim zajedničkim misijama.

U drugoj sezoni, nakon Nealova neuspješnog pokušaja bijega i Kateine smrti, Nealov dogovor s FBI-em i Peterovo radno mjesto dovedeni su u pitanje. Sada pod budnim okom Ministarstva pravosuđa, Peter i Neal dobivaju zadatak uhvatiti neuhvatljivog lopova koji se naziva Arhitekt, a cilja najprestižnije njujorške banke.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

U KINIMA DILJEM HRVATSKE ZAIGRAO JE HOROR “ABIGAIL”

Otkačena zabava puna krvave akcije

SCOOP BIOGRAFSKA DRAMA. REŽIJA: PHILIP MARTIN. GLUME: GILLIAN ANDERSON, KEELEY HAWES, BILLIE PIPER, RUFUS SEWELL, ROMOLA GARAI...

O novinarskom timu koji je razotkrio princa Andrewa

Najčitanije iz rubrike