TvObzor
ŽEDAN TVOJE LJUBAVI

Marko Vukes predstavio novo studijsko izdanje
Objavljeno 24. siječnja, 2020.
Zaokružena glazbena priča s trinaest pjesama rezultirala je odličnim pop-albumom

Koliko je važna podrška kolega, pokazali su proteklog tjedna brojni glazbenici koji su došli na predstavljanje novog studijskog albuma Marka Vukesa “Žedan tvoje ljubavi”: članovi grupa Mejaši, Ljubavnici, Tragovi, Joy, Gea, zatim Ivan Zak, Denis Dumančić, autori na albumu Ivan Mikulić, Miroslav Zečić, Alen Orlić te mnogi drugi. U intimnom ambijentu restorana “Barrel”, jedan od naših najboljih pop-glazbenika uz podršku svog benda Share Love With Others otpjevao je nekoliko svojih hitova s drugog studijskog albuma objavljenog pred kraj prošle godine.

U posljednje tri godine Marko Vukes predano je radio na predstavljanju svojih uspješnih singlova “Budi tu”, “Djevojka iz drugog plemena”, “Zauvijek kriv”, “Ti mi nosiš sreću” te naslovnog “Žedan tvoje ljubavi”. Zaokružena glazbena priča s trinaest pjesama rezultirala je odličnim pop-albumom koji će svoju punu promociju tek doživjeti u tekućoj godini. Da smo dobili još jedan odličan umjetničko-poduzetnički par, pokazala je Markova supruga Nevena Vukes, uspješna beogradska glumica, koja je vodila cijeli program te je na vrlo emotivan način pričala priču o svom suprugu i svim nedoumicama kroz koje prolazi pjevač od odabira pjesama do snimanja. Nevena je na ovom albumu dala i svoj osobni pečat, napisala je tekst za pjesmu “Vjerujem ti”, s Markom je otpjevala pjesmu “Jedno drugo imamo” te je kao redateljica potpisala većinu Markovih spotova.

Na albumu se kao bonus pjesma nalazi “Ne postoji grad” koju je Marko otpjevao u grupi Joy u kojoj je proveo sedam godina i u kojoj je, kako je sâm rekao, ispekao zanat.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

PSIHOLOŠKI TRILER “KRIVI SPOJ” STIGAO U DOMAĆA KINA

Dopisivanja, moderni dejtovi i opasnost

JOLE KAO GOST PANELIST U ‘’TKO TO TAMO PJEVA?’’

Atmosfera me potpuno obuzela, stvarno sam uživao

Najčitanije iz rubrike