Sport
SPREMAN POMOĆI

Ivan Zgrablić vratio se u redove Cibalije
Objavljeno 23. siječnja, 2020.
Nakon točno dvije godine izbivanja u redove Cibalije vratio se stoper Ivan Zgrablić koji je proteklu polusezonu odigrao u trećeligašu Uljaniku iz Pule. Odlazak iz Cibalije nije bio baš u najidealnijim uvjetima, ali je Zgrablić zaboravio na sve neugodnosti i na poziv iz Vinkovaca rekao je: "Da". Pristao je pomoći Cibaliji, iako je situacija baš onakva kakva je bila kada je odlazio. Klub je u katastrofalnoj situaciji, kako na rezultatskom, tako i u organizacijsko-financijskom smislu. Zgrablić je bio miljenik navijača Cibalije zbog svog odnosa prema klubu, radu i Vinkovčanima.

- Volim Cibaliju, volim Vinkovce i njegove ljude, posebice Ultrase. Nisam dvojio ni trenutka kada su me pozvali i zamolili da im pomognem u očuvanju drugoligaškog statusa. Dolazim na riječ, a sve ostalo dogovorit ćemo kada dođem u klub. Drago mi je da se vraćam u klub gdje sam proveo divne dane i odigrao dosta dobrih utakmica. Pratio sam cijelo vrijeme rezultate Cibalije i što se događa u klubu, kada je ova drugoligaška sezona počela bio sam uvjeren da je mjesto u sredini tablice sigurno. No kasnije je krenulo vrlo loše... No uvjeren sam da Cibalia uz još po koje pojačanje može ostati drugoligaš - kaže Zgrablić.

Nada umire posljednja, svi se nadaju da Cibalia neće ponovno među trećeligaše, ali dolazak Zgrablića bit će dobar potez ako stigne još koji igrač koji će kvalitetom može donijeti prevagu u igri.

- Nadam se da će biti još pojačanja, čuo sam da ima još igrača koji su spremni pomoći klubu da očuva status drugoligaša. Cibalia ima mladu momčad koja mora stasati i učiti u Drugoj ligi, a mi iskusniji mogli bismo u tome jako mnogo pomoći - dodaje Zgrablić koji će tako nakon dvije godine ponovno obući nebeskoplavi dres. Znajući njegove kvalitete i odnos prema radu i klubu, on bi na proljeće trebao predstavljati pravo pojačanje za Vinkovčane pred kojima je neizvjestan i težak drugi dio prvenstva. Slijedi borba za ostanak, nadamo se, sa što više iskusnih igrača koji su se spremni vratiti i pomoći.
A. Grgić
Možda ste propustili...

ODBOJKAŠI S DRAVE IGRAT ĆE ZA NASLOV PRVAKA DRŽAVE

Mursaši dobili majstoricu u Kašteli za reprizu lanjskog finala

RUKOMETAŠICE OSIJEKA DOČEKUJU LIDERA

Protiv Podravke iskušati neke varijante

Najčitanije iz rubrike