Mozaik
NOSAČ ZVUKA “MUSIC TO BE MURDERED BY” POSVETIO JE HITCHCOCKU

Eminem bez najave objavio novi album
Objavljeno 21. siječnja, 2020.
Na iznenađenje milijuna obožavatelja diljem svijeta Eminem je, bez prethodne najave, objavio novi studijski album "Music To Be Murdered By". Jedanaesti je to album jednog od najutjecajnijih glazbenika svih vremena, koji na jednom mjestu okuplja 20 pjesama, na kojima su gostovali brojni glazbenici, a među njima su se našli Ed Sheeran ("Those Kinda Nights"), Skylar Grey ("Leaving Heaven"), Anderson.Paak ("Lock It Up") i nedavno preminuli Juice WRLD ("Godzilla").

Izlazak Eminemova novog izdanja popraćen je i videospotom za singl "Darkness", koji se u samo nekoliko dana nakon objave približio brojci od 15 milijuna pregleda na YouTubeu. Videospot vizualizira scenu u kojoj se dogodilo krvoproliće u Las Vegasu 2017., u kojemu je ubijeno više od 50 ljudi u publici na glazbenom festivalu Route 91 Harvest, a završava pozivom gledateljima da se registriraju na vote.gov kako bi glasali o promjenama zakona o oružju u SAD-u.

Iako Eminem nije dao naslutiti da radi na novom projektu, to je jednom prilikom potvrdio njegov suradnik 50 Cent: "Eminem mi je poslao na slušanje pjesme na kojima radi. Još uvijek je najprodavaniji rap-glazbenik, ne zaustavlja se", izjavio je u razgovoru za radio. Eminem je novi album zamislio kao hommage redatelju Alfredu Hitchcocku. U tom je stilu fotografija na omotu, a jedan od zapisa, nazvan "Alfred", sadrži snimku redatelja u trajanju od oko 30 sekundi. Produkciju albuma potpisuju Eminem i Dr. Dre. D.Miklić
Možda ste propustili...

PREDSTAVLJEN KRATKI TEASER ZA NOVU TURSKU ROMANTIČNU SERIJU

“Thank You, Next” stiže na Netflix

Najčitanije iz rubrike