Sport
ROMA VRAĆA SLAVONCA U SVOJE REDOVE

Barišić preskup, na Olimpico se možda vrati Silvio Anočić?
Objavljeno 16. siječnja, 2020.
Trampa bi mogla dovesti hrvatskog nogometaša na rimski Olimpico. Točnije rečeno, vratiti. No krenimo redom.

Roma i Inter dogovorili su razmjenu, pa je iz Rima u Milan otišao Leonardo Spinazzola, a u obrnutom smjeru stigao je Matteo Politano.

Odlaskom Spinazzole Roma je ostala vrlo tanka na poziciji lijevog beka, ostao im je samo Davide Zappacosta, pa su u potrazi za još jednim “ljevakom”. U toj se kombinaciji spominjao hrvatski reprezentativac Borna Barišić, ali čini se da od toga transfera neće biti ništa. Trener Rangersa Steven Gerrard potvrdio je kako rimska “vučica” želi dovesti Barišića, ali ga se škotski klub neće lako odreći. I tu je nastao glavni problem u potencijalnom transferu. Škotski klub za nekadašnjeg kapetana NK-a Osijek traži deset milijuna eura, što je Romi previše, pa talijanski mediji spominju kako se klub okrenuo drugom Hrvatu koji igra na toj poziciji.

Riječ je o mladom Silviju Anočiću, koji je jesenski dio sezone odigrao na posudbi u vinkovačkoj Cibaliji. Anočić je otišao u Romu 2014. godine, ali je imao problema s ozljedom, a zbog nestručnosti liječnika rimskog kluba proživio je pravi pakao. Anočić se, uz pomoć dr. Kapulice, dobro oporavio, jesen je proveo u Vinkovcima, a sad bi se mogao vratiti na Olimpico. No to su samo nagađanja medija. Spominje se i kako bi Roma mogla dovesti lijevog beka Genoe, Antonija Barrecu. I. Li.
Najčitanije iz rubrike