Osijek
SAJAM VJENČANJA U PORTANOVI

Na dobrotvornoj reviji
i mnoga poznata imena
Objavljeno 16. siječnja, 2020.
Posjetitelje očekuju interaktivne radionice, degustacije slastica, atraktivni sajamski popusti

Nova godina, novi početci, novi Sajam vjenčanja. I tako već 11. godinu zaredom! Sajam vjenčanja Osijek nezaobilazna je adresa za sve one koji će uskoro reći sudbonosno "da". Brojni domaći izlagači pripremaju 18. i 19. siječnja u najvećem regionalnom trgovačkom centru - Portanovi - pregršt zanimljivosti i događanja kako bi pokazali ono najbolje iz svijeta vjenčanja. Posjetitelje očekuje raznovrsna ponuda, interaktivne radionice, degustacije slastica, atraktivni sajamski popusti uz koje budući mladenci mogu uštedjeti prilikom organiziranja svog dana iz snova...

Također, Sajam vjenčanja nastavlja činiti dobra djela za najmlađe, a već treću godinu zaredom njegovo humanitarno djelovanje usmjereno je prema Udruzi obitelji djece s autizmom DAR iz Osijeka. Dobrotvornom akcijom i kupnjom humanitarne srećke svi će posjetitelji na Sajmu moći podržati nekoliko projekata Udruge: Sportom do rasta, Radionice samozbrinjavanja i svladavanja osnovnih kulinarskih umijeća i Zima s terapeutom.

Dobrotvorni će projekt podržati i poznati Slavonci: glumice Ivana Vukićević i Petra Cicvarić, nogometaš Aljoša Vojnović, kondicijski trener Marko Kutleša, glazbenici Nera Mamić, Mario Roth i Matej Podgorščak, kantautorica Aklea Neon te TV voditeljice Antonija Tomasović i Jelena Grgić, koji će se u subotu na gala modnoj reviji prošetati pistom u vjenčanim i večernjim haljinama i odijelima te pridonijeti kampanji za podizanje svijesti o problemima djece s autizmom. Zaštitno je lice Sajma vjenčanja prekrasna plesačica Valentina Walme, koja oduševljava zaraznim osmijehom, ljepotom i pozitivnom energijom. Ulazak na Sajam vjenčanja je besplatan. I.R.G.
SUBOTNJI PROGRAM
09.00       Otvaranje sajma

12.00       Modna revija

15.30       Radionica: Sve        tajne organizacije        vjenčanja by Tihana        Tomljanović

18.00        Gala modna revija

21.00        Zatvaranje sajma
NEDJELJNI PROGRAM
09.00        Otvaranje sajma

12.00        Modna revija

16.30        Radionica: Vjenčani        trendovi - moda,        make-up, kosa,        cvijeće, slastice

18.00        Modna revija

21.00        Zatvaranje sajma
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana