Mozaik
SLUŽBENA TOP-LISTA SINGLOVA

Mijin album ponovno je na samome vrhu
Objavljeno 15. siječnja, 2020.
Na prvom mjestu domaće top-liste prodaje ponovno se našao "Sretan put" Osječanke Mije Dimšić. Mia Dimšić svojim albumom, koji je izišao u izdanju Croatia Recordsa i u 2020. osvaja srca domaće publike, a tome svjedoči podatak da je album već tjednima na tronu ljestvice prodaje. Ovo nije prvi put da Mia ostvaruje zapažene rezultate u prodaji albuma. Naime, za svoj album prvijenac, "Život nije siv", Mia Dimšić dobila je priznanje Hrvatske diskografske udruge za najprodavaniji album 2018. godine.

Na drugom je mjestu prema prodaji album mlade pjevačice Domenice pod nazivom "Ćiribu ćiriba", dok je album "Večer s Cohenom" Maje Posavec i Ivana Kapeca na ovoj listi zauzeo treće mjesto. Četvrti je Mladen Grdović s "Moji sentimenti", peta je Lu Jakelić sa "Sve o čemu sam šutjela", a šesti J.R.August s "Dangerous Waters". Županjska Opća opasnost je sa svojim hit-albumom "Karta do prošlosti" sada na sedmom mjestu, dok je akustični album Colonije "C’est La Vie (Acoustic)" osmi. Vannine "Izmješane boje" su devete, a deseto je reizdanje kultnog albuma grupe Time, "Time".

Na tjednoj listi prodaje našla su se brojna zanimljiva izdanja poput Severininog “Halo” i kompilacije najvećih hitova Tomislava Bralića i klape Intrade “Best of: 30 godina”, kao i album “20-20” izvođača Frenkie Kontra i Indigo. Na ovoj tjednoj listi pronašao se i velik broj povratničkih albuma poput albuma KUD Idijota, Gratis hits live i Live at Spaladium arena Doris Dragović. T.Kvorka
STRANI ALBUMI
Album “Thanks For The Dance” Leonarda Cohena i ovaj je put na prvom mjestu top-ljestvice prodaje stranih izdanja. Album na naše tržište donosi diskografska kuća Menart. Na drugom je mjestu grupa Coldplay i njihov novi album “Everyday Life”, a kao treći na listi nalazi se “Ghosteen” Nicka Cavea & The Bad Seedsa. Album “Fine Line” Harryja Stylesa na četvrtom je mjestu, dok je peta Celine Dion s albumom “Courage”. Celine će nastupiti u zagrebačkoj Areni 5. lipnja. Ulaznice su u prodaji putem Eventima po cijenama od 445 kn, pa sve do 2890 kn.
Najčitanije iz rubrike