Regija
ZIMOVANJE SKIJAŠA IZ NAŠICA, OSIJEKA I BRODA

Još jedna škola skijanja u Slovačkoj
Objavljeno 15. siječnja, 2020.
NAŠICE

Na tradicionalno zimovanje, koje uključuje školu skijanja, uputili su se skijaši iz Slavonskog Broda, Našica i Osijeka. Sedmi su put posjetili grad Tale u Slovačkoj, gdje su boravili od 5. do 11. siječnja. Brojne zanimljivosti - skijanje, druženje, slavonske delicije, folklor i pjesmu - učinile su izlet vrlo ugodnim. Slobodno vrijeme većinom su proveli odmarajući na bazenima u hotelu Stupka, gdje su uživali u jacuzziju i sauni, pa čak i kartanju belota. Završna večer prošla je uz podjelu nagrada i medalja s natjecanja u slalomu, koje je organizirao učitelj skijanja Mirko Kruljac iz Našica.

Rezultati slaloma bili su sljedeći: kod napredne skupine skijašica slavila je Ivana Bagarić iz Našica, kod rekreativne skupine skijašica najbolja je bila Mandica Galović iz Osijeka, a kod rekreativne skupina skijaša slavio je Milan Stanić iz Slavonskog Broda.

- Kamo sreće, radosti i zdravlja da se iduće skijaške sezone ponovo sretnemo u što većem broju na snježnim padinama Niske Tatre uz obilje snijega i zimskih radosti – poručio je skijašima, ali i budućim sudionicima jedan od organizatora, učitelj Mirko Kruljac. I.Ć.
Možda ste propustili...

TISUĆLJEĆA MEĐU RIJEKAMA

Arheološka izložba u Etnološkom centru

U NADBISKUPIJSKOM OBITELJSKOM CENTRU

Otvoren Vrt arkanđela Rafaela

SKUPŠTINA VATROGASNE ZAJEDNICE NAŠICE

Požara manje 60 posto

Najčitanije iz rubrike