Sport
ZAVRŠEN 23. ZMNT SLATINA 2019./2020.

Slavlje za UDVDR RH klub Viljevo i prijatelje
Objavljeno 13. siječnja, 2020.
Nakon gotovo tri tjedna razigravanja, u subotu su odigrane finalne utakmice na 23. zimskom malonogometnom turnira Slatina 2019./2020. Naslovom pobjednika u najjačoj, seniorskoj, konkurenciji okitila se ekipa UDVDR RH klub Viljevo i prijatelji, a kod veterana slavio je sastav Autoservis Ino.


U prepunoj sportskoj dvorani Srednje škole Marka Marulića polufinalni susreti odigrani su dan prije. U kategoriji veterana ekipa Autoservis Ino bila je bolja od Baksuza GM Višnja sa 2:0, a momčad Mars napada šokirala je Stanje šoka rezultatom 4:0 i otišla u finale. I u tom su susretu "marsovci" napadali, ali nisu pobijedili. Autoservis Ino bio je bolji, precizniji i razigraniji te slavio sa 5:2 pogodcima Dunkovića (2), Gusića, Ostojića (autogol) i Majačića, a dvostruki strijelac za Mars napada bio je Grabić. Treće mjesto kod veterana osvojili su Baksuzi, koji su sa 4:0 svladali Stanje šoka. Iz Autoservisa Ino bili su najbolji vratar (Miško Lorenc) i igrač turnira (Ivica Gusić), a najbolji strijelac bio je Dragan Ostojić (Mars napada).


Kod seniora Awimbawe CB Ar je u polufinalu sa 5:1 pobijedio ekipu Nikolić tours Letnica, a UDVDR RH klub Viljevo i prijatelji bio je bolji od CB Willy Ćeralije sa 4:1. U finalu je slatinska momčad neobična naziva (nadahnuće u pjesmi Lav spava večeras) ponesena glasnim navijanjem pokazala nevjerojatnu želju, ali unatoč nevjerojatnoj želji Awimbawe CB Ar nije mogao do naslova. Dva pogotka Dražena Čavara bila su dovoljna za pobjedu UDVDR RH klub Viljevo i prijatelja. Na kraju je završilo 2:1, a za domaće je zabio Vukomanović. Treće mjesto osvojio je CB Willy Ćeralije pobjedom nad Nikolić tours Letnica bez borbe. Najboljim vratarom turnira proglašen je Darko Knežević, najbolji strijelac bio je Ante Vicić (obojica iz ekipe UDVDR RH klub Viljevo i prijatelji), a naslov najboljeg igrača ponio je Domagoj Ninčević (Awimbawe CB Ar).
U mlađim kategorijama pobjednici turnira su NK Slatina 1 (U-10), NK Slatina 1 Slatina beton (U-12), NK Slatina OPG Kokorić Mario (U-14) i Mario gold Eror 404. P. Žarković
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike