Crna kronika
POZNANICI ZAJEDNO PILI, PA SE POSVAĐALI

Ubo ga nožem u trbuh, pa ga sam odvezao u bolnicu
Objavljeno 11. siječnja, 2020.
Do ranjavanja 32-godišnjaka došlo je u kafiću u Ulici kneza Mislava, u Vinkovcima
VINKOVCI

Pijana svađa poznanika u blizini autobusnog kolodvora Vinkovci okončana je ubodom nožem u trbuh. S teškim ozljedama u vinkovačkoj je bolnici na liječenju zadržan 32-godišnjak, dok je njegov 36-godišnji poznanik kazneno prijavljen zbog nanošenja teške ozljede.

Teškim tjelesnim ozljedama završio je u noći 8. siječnja sukob dvojice poznanika koji su, kako se neslužbeno moglo doznati, u društvu s još dvije osobe večer provodili uz alkohol u ugostiteljskom objektu u Ulici kneza Mislava, u Vinkovcima. Prema saznanjima, 32-godišnjak iz Vinkovaca zadobio je ubodnu ranu nožem u predjelu trbuha. "Centar za hitnu medicinu Opće županijske bolnice Vinkovci dojavio je u srijedu u 23.50 sati kako je 32-godišnjak iz Vinkovaca zatražio liječničku pomoć zbog ubodne rane u predjelu abdomena. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja kako je 36-godišnjak iz Vinkovaca u navedeno vrijeme na terasi ugostiteljskog objekta u Vinkovcima nakon verbalnog sukoba oštrim predmetom zadao jednu ubodnu ranu i tako teže ozlijedio 32-godišnjaka iz Vinkovaca", naveli su o tom događaju jučer iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske. Službeno je priopćeno i kako je 36-godišnji Vinkovčanin zbog nanošenja teške tjelesne ozljede, uz kaznenu prijavu jučer predan pritvorskom nadzorniku u Vinkovcima.

U Vinkovcima se u petak pričalo kako su dvojica poznanika, konzumirajući alkohol u društvu još dvije osobe, "upali" u međusobnu prepirku, a potom je došlo i do fizičkog sukoba. Pritom je 36-godišnjak nožem zadao ubodnu ranu u trbuh 32-godišnjaka i teško ga ozlijedio. Navodno je sam počinitelj, koji je jučer i uhićen, ozlijeđenog poznanika dovezao do vinkovačke bolnice. Također doznajemo kako je 32-godišnjak, nakon operativnog zahvata, policiji prvo ispričao kako je sam pao na oštar predmet. Time je vjerojatno htio zaštititi 36-godišnjaka kojeg je policija ipak prijavila.

Sanja Butigan
JEDNOMJESEČNI ISTRAŽNI ZATVOR ZBOG RANJAVANJA MLADIĆA U OSIJEKU
U istražnom zatvoru u Osijeku već je nekoliko dana 21-godišnjak koji je nožem teško ozlijedio 19-godišnjaka. Riječ je o krvavom događaju koji se dogodio prošle nedjelje u poslijepodnevnim satima u Osijeku. Kako stoji u priopćenju Županijskog državnog odvjetništva Osijek, nakon zaprimanja kaznene prijave Policijske uprave osječko-baranjske zbog pokušaja ubojstva, provedeno je ispitivanje osumnjičenika. Njega se tereti da je došao u stan bivše nevjenčane supruge na Jugu II, gdje je u stanu zatekao 19-godišnjeg mladića. Uslijedila je kratka svađa, nakon čega je 21-godišnjak uzeo nož u ruku i njime ubo 19-godišnjaka u trbuh. Teško ranjeni mladić prevezen je u KBC Osijek gdje mu je život spašen pravovremenom liječničkom intervencijom. Napadač je istoga dana uhićen i predan pritvorskom nadzorniku PU osječko-baranjske, a nakon ispitivanja određen mu je i jednomjesečni istražni zatvor.
Možda ste propustili...

HTIO IH PRODAVATI NA ZAGREBAČKOM PODRUČJU

Zaplijenjeno gotovo 300.000 tableta, uhićen 27-godišnjak

NA PRIJELAZU STARA GRADIŠKA

Pijan pokušao autom u BiH

Najčitanije iz rubrike