Regija
NOVI VODITELJI RADIONICA DND-A

Djeci je najzanimljivija ritmička radionica
Objavljeno 9. siječnja, 2020.
NAŠICE - Povratkom učenika u školske klupe, u samom početku 2020. godine, Društvo Naša djeca Našice svim zainteresiranim klincima i klincezama nudi priliku upisa na mnogobrojne radionice. Radionice počinju sljedećeg tjedna, točnije 14. siječnja, u utorak, a prva će biti realizirana radionica laganijeg čitanja. Ona je osmišljena početkom prošle školske godine radi razvoja čitalačkih vještina kod djece. No s djecom će od ove godine raditi učiteljica Kata Jurić, a interes se iz godine u godinu povećava. Radionica je namijenjena osnovnoškolcima od 2. do 4. razreda, ali i svoj djeci s poteškoćama u čitanju te svima onima koji ne vole čitati. Već sutradan, 15. siječnja, započinje s radom i ritmička skupina koju vodi Nikolina Pavlović.


Općenito, u godini kroz društvo prođe između 80 i 100 djece, a najviše je njih upravo na ritmičkoj radionici. Članovi ove skupine na Državnim smotrama DND-a ostvaruju zapažene rezultate, a česti su gosti na raznim događanjima u centru grada. Tjedan nakon 24. siječnja počinje i okupljanje djece u igraonici koju će od sada voditi Ivana Neznanović, a ona je namijenjena nešto mlađoj djeci. I za kraj, već početkom veljače, prvim ponedjeljkom s radom započinje i dramska skupina koju sada vodi Žanet Vukšić, a pripremat će se, kao i do sada, uprizorenja predstava za važne datume, poput blagdana sv. Nikole i drugo. Najvažnije od svega je istaknuti da svoje dijete roditelji mogu upisati pri prvom susretu, odnosno na prvoj održanoj radionici.
- Voditelji i članovi DND-a Našice raduju se novim članovima i čekaju vas raširenih ruku – poručuju uvijek nasmijani i vedri volonteri. I.Ć.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike