Osijek
STUDIO DALAL

Tečaj trbušnog plesa za početnice
Objavljeno 10. siječnja, 2020.
Studio Dalal organizira učenje trbušnog plesa za početnice koji počinje 14. siječnja 2020. godine. Inače, tečaj će se održavati utorkom i četvrtkom od 19 sati, u prostorijama Studija Dalal, Cvjetkova ulica 38.

"Zašto trbušni ples? Ako ste uvjereni da se za vrijeme senzualnog plesa, poput trbušnog, nećete oznojiti kao na aerobiku - u krivu ste. Iako su pokreti odlični za poboljšanje pokretljivosti zglobova i držanja, oni u isto vrijeme jamče kardiovaskularnu vježbu te, između ostaloga, poboljšavaju i izdržljivost", ističu u Studiju Dalal, i dodaju: "Trbušni ples pruža i brojne psihološke dobrobiti. One utječu na osjećaj samopouzdanja i vlastite vrijednosti. Poboljšat ćete držanje tijela, tonirati svoje mišiće, poboljšati probavu, pa i smanjiti stres".

Važno je napomenuti da je za sve dame koje dolaze prvi put jedan sat besplatan. "Naučite osnove najženstvenijeg plesa na svijetu. Odjenite se sportski i udobno te ponesite bocu vode i ručnik. Plešemo u čarapama, ili u plesnim papučicama (nekih veličina ima za posuditi). Ako imate maramu s dukatima za trbušni ples možete ju ponijeti, a ako nemate i to možete posuditi u studiju", pozivaju organizatori. E.N.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike