Mozaik
BUBNJAR CHAD SMITH POTVRDIO ZA ROLLING STONE

Bend Red Hot Chili Peppers radi album s Fruscianteom
Objavljeno 9. siječnja, 2020.
Veliki povratak Johna Frusciantea u Red Hot Chili Peppers neće ostati samo na nastupima uživo. Naime, bubnjar popularnog kalifornijskog benda, Chad Smith, potvrdio je za magazin Rolling Stone ono što su mnogi njihovi obožavatelji priželjkivali nakon vijesti o povratku omiljenog gitarista, a to je da Red Hot Chili Peppers rade i na novom albumu.

- Da, John je ponovo u bendu i svi to znaju. Za sada se najviše koncentriramo na novim pjesmama i novoj ploči i jako smo uzbuđeni oko rada na novoj glazbi - otkrio je Chad Smith za Rolling Stone, izjavivši pritom kako je dobio striktne upute da nipošto ne priča o bendu, jer povod izjave bila je promocija njegove umjetničke izložbe.

No upute očito služe, među ostalim, i da bi se kršile. Smith je također rekao i kako su bukirali samo festivalske nastupe jer se žele usredotočiti na stvaranje novih pjesama koje će se naći na albumu. Inače, povratak Frusciantea, koji je iz Red Hot Chilli Peppersa otišao nakon albuma "Stadium Arcadium" iz 2006. godine, najavio je sam bend na društvenim mrežama u prosincu prošle godine. Najavljeni album naslijedit će posljednje studijsko izdanje benda "The Getaway", objavljeno u lipnju 2016. D.M.
Najčitanije iz rubrike