TvObzor
PREMIJERA HBO SERIJE “NOVI PAPA”

Nastavak hit-serije “Mladi papa” oskarovca Paola Sorrentina
Objavljeno 10. siječnja, 2020.
Serija će premijeru imati 10. siječnja na HBO GO, a prva epizoda će na HBO-u biti prikazana 14. siječnja u 20 sati

Nastavak hit-serije “Mladi papa” oskarovca Paola Sorrentina, naziva “Novi papa” (The New Pope), premijeru će imati 10. siječnja na HBO GO, kada prve dvije epizode dolaze u ponudu. Također, serija će biti prikazana na HBO kanalu, gdje će premijera prve epizode biti 14. siječnja u 20 sati.

“Novi papa” nastavlja priču tamo gdje je “Mladi papa” stao. Papa Pio XIII. (Jude Law)nalazi se u komi. Nakon pauze, neočekivane koliko i tajanstvene, Voiello (Silvio Orlando) uspijeva dovesti Sir Johna Brannoxa (John Malkovich), umjerenog, šarmantnog i sofisticiranog engleskog aristokrata, na papinsko prijestolje, a on preuzima ime Ivan Pavao III. Novi papa djeluje savršeno, ali skriva slabosti i tajne. Istog trenutka shvaća da će mu biti teško zamijeniti karizmatičnog i slavnog prethodnika, a u Vatikanu se Voiello bori ravnati Crkvom preplavljenom skandalima – koji dovode najviše ešalone u opasnost da zauvijek budu uklonjeni – kao i vanjskim prijetnjama. Sofija i Estera pokažu se znatno drukčijima od onoga kako se čine, a kardinal Gutierrez i dalje se bori protiv svojih kontradikcija. Uto brojni vjernici počnu idolizirati Pija XIII., koji počinje slati čudne poruke iz svog bolničkog kreveta.

Svih devet epizoda režirao je oskarovac Paolo Sorrentino, koji je ujedno i jedan od scenarista, uz Umberta Contarella i Stefana Bisesa. U glavnim ulogama su Jude Law i John Malkovich, a svoje uloge iz “Mladog pape” ponovit će Silvio Orlando, Javier Cámara, Cécile de France, Ludivine Sagnier i Maurizio Lombardi. Pridružuju im se i Henry Goodman, Ulrich Thomsen, Mark Ivanir, Yuliya Snigir i Massimo Ghini. Sharon Stone i Marilyn Manson pojavit će se u seriji u gostujućim ulogama. Seriju “Novi papa” potpisuju Sky, HBO i Canal+, a među izvršnim producentima su Paolo Sorrentino i Jude Law.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

JOLE KAO GOST PANELIST U ‘’TKO TO TAMO PJEVA?’’

Atmosfera me potpuno obuzela, stvarno sam uživao

Najčitanije iz rubrike