Sport
ORAHOVAČKA “ZIMA”

Gideon Brothers zaustavio Apokalipsu
Objavljeno 9. siječnja, 2020.
Zahuktava se borba za četvrtfinale u seniorskom dijelu malonogometnog turnira na orahovačkoj "Zimi 2019./2020." Zanimljivo je kod seniora, ali i u ostalim kategorijama.

Dan je krenuo s ogledima mlađih, u uzrastu do osam godina Voćin je svladao čačinačku Mladost koja nije uspjela upisati bodove ni u susretu igrača do 10 godina, u kojem je bolja bila Škola nogometa Orahovica. U ogledu Veterana NK Fešk i Noje united iz Donje Pištane nije bilo neizvjesnosti. Pištančani su bili bolji i zasluženo osvojili vrijedna tri boda. U konkurenciji Mjesta odigrana su dva susreta, Feričanci Caffe bara Aloha bili su uvjerljivi kontra kombinacije mjesta Nova Jošava-Crkvari-Stara Jošava, a laku pobjedu upisao je i Voćin nadigravši Donju Pištanu.

U skupini D seniora sastali su se čačinački Autodijelovi Hečimović i našičke Majiceitisak.hr. ‘‘Majice‘‘ su bolje ušle u susret i vrlo brzo povele pogotkom Denisa Vuzema, da bi početkom drugog dijela izjednačio Marin Zdelar. I kada se očekivao remi, nepunu minutu prije kraja susreta Zdelar je krenuo u nepotrebni dribling na svojoj polovini, izgubio loptu, a Majiceitisak izvele brzu kontru iz koje je poentirao Ivan Amidžić i tako donio pobjedu svojoj momčadi. U prvoj utakmici skupine E Gideon Brothers iz Viljeva rutinski je svladao MNK Apokalipsu uz dva pogotka Ivana Grgića, dok je u vrlo zanimljivom drugom ogledu AID furniture iz Đurđenovca za pogodak nadviosio čačinački Lješnjak united. Lješnjak je u utakmicu ušao kao favorit, no mlada momčad AID-a pokazala je odličan nogomet i potpuno zasluženo osvojila puni plijen. Lješnjak je poveo preko Jurice Šantića, a potom je sve manje-više bilo u znaku Đurđenovčana koji pogocima Slavena Kubašeka i Filipa Božića okreću rezultat u svoju korist.

REZULTATI: U8: NK Voćin: NK Mladost 2:0; U10: NK Mladost-ŠN Orahovica 0:2; Veterani: Veterani NK Fešk - Noja United 1:3;

Mjesta: Fericanci CB Aloha - S. Josava/ N. Josava/Crkvari 4:2, Voćin - Donja Pištana 4:1; seniori: Auto dijelovi Hečimović - Majiceitisak.hr 1:2, MNK Apokalipsa - Gideon Brothers 1:3 i Lješnjak United - AID Furniture 1:2. V. Grgurić
Možda ste propustili...

TAEKWONDO GALEB TROPHY - SERBIA OPEN 2024.

Osječanke stekle vrijedno iskustvo

POLUFINALE DOIGRAVANJA ZA ODBOJKAŠE

Mursaši nemaju namjeru večeras zaključiti sezonu

Najčitanije iz rubrike