Regija
U SLATINI ORGANIZIRALI BOŽIĆNI “DJEČJI DAN”

Djeci podijelili tisuću paketa
Objavljeno 26. prosinca, 2019.
SLATINA - Grad Slatina, gradska Turistička zajednica, Vinarija Stari podrum i Motoklub Speed organizirali su za svoje najmlađe sugrađane božićni Dječji dan.

Zbog lošeg vremena planirani program je iz središnjega gradskog parka premješten u dvoranu Hrvatskoga doma, ali ona ipak nije bila dovoljno velika za brojnu djecu i njihove roditelje koji su došli vidjeti nastupe mališana iz Dječjeg vrtića Zeko, Dječjeg vrtića Suncokret i njegova područnog odjela Mikleuš, polaznika Dječjeg kutka Veseli sat Društva Naša djeca, ali i primiti poklon Djeda Božićnjaka. Slatke poklon-pakete već treću godinu zaredom osigurao je vlasnik Vinarije Stari podrum Ivan Halas u sklopu humanitarne prodaje kuhanog vina u slatinskom "božićnom parku".

U provedbi akcije pomogli su mu brojni prijatelji, među kojima i župan Igor Andrović, ali i sugrađani koji su posjetili Halasov štand.

– Prve godine podijelili smo 300 paketića, prošle godine 660 u Slatini i 60 na dječjem odjelu Opće bolnice Virovitica. Ove smo godine pripremili 1000 paketića u vrijednosti 14.500,00 kuna, a planiramo se ponovno zaputiti i u virovitičku bolnicu – rekao je Ivan Halas te pozvao građane da do kraja godine sudjeluju u ovoj humanitarnoj akciji, a prikupljena sredstva donirat će slatinskoj Udruzi osoba s intelektualnim teškoćama Vretenac. P.Ž.
Možda ste propustili...

U UTORAK, 23. TRAVNJA

Babina Greda slavi Dan općine

IZLOŽBA U KNJIŽNICI U POVODU SVJETSKOG DANA UMJETNOSTI

Blackout poezija - radovi osnovnoškolaca

Najčitanije iz rubrike