Sport
DRUGA HNL: CIBALIA NA DNU PORETKA

Još Sesvećani, pa dobrodošao odmor
Objavljeno 6. prosinca, 2019.
U Vinkovcima svi jedva čekaju zimsku stanku u kojoj bi momčad Cibalije trebala doživjeti velike rezove, najavljuje se dolazak novih lica koji će imati samo jedan cilj - osigurati ostanak u Drugoj HNL. No prije zimske stanke "cibalijaše" čeka domaći ogled sa Sesvetama koji je na rasporedu u subotu u 13.30 sati.

Bez obzira na to kako završi današnji susret, Cibalia će na prvenstvenu stanku kao posljednja momčad u drugoligaškom poretku. U posljednjih šest prvenstvenih kola vinkovački nogometaši osvojili su samo bod, kod kuće protiv Hrvatskog dragovoljca, a lijep oproštaj od vrlo loše polusezone bila bi pobjeda nad Sesvetama.

- Dolazi nam ozbiljna momčad protiv koje ćemo morati odigrati odličnu utakmicu za nešto osvojiti. U Sesvetama smo na početku prvenstva uzeli bod, nadam se kako ćemo kod kuće sva tri - najavio je trener Cibalije Davor Mladina koji će na travnjak najvjerojatnije poslati ovih 11 igrača: Lešić, Matošević, Džijan, Tadić, Anočić, Oršolić, Pavlak, Dejanović, Galić, Vincetić i Miljanić. A. G.

Rezultati by SofaScore
Najčitanije iz rubrike