Mozaik
NAJSTARIJI IZBOR LJEPOTE U NAS

Maja Lončarević postala je nova Kraljica Hrvatske
Objavljeno 6. prosinca, 2019.
Vinarija Iločki podrum je etiketirala svoje vino i pjenušac nazivom - “Kraljica Hrvatske”

Rovinjski hotel Lone bio je središte ljepote, i to upravo zahvaljujući izboru za Kraljicu Hrvatske, koji se održao uz veliku podršku turističke zajednice Rovinja i grada Rovinja – krune Mediterana, kojega krasi i titula turističkog prvaka Hrvatske 2019. Čak 12 prekrasnih kandidatkinja iz raznih dijelova Lijepe Naše predstavilo se u svom najboljem izdanju, pred brojnom publikom i stručnim žirijem. Kraljica Hrvatske je prelijepa Maja Lončarević, a titule prve i druge princeze odnijele su Jana Tomljanović i Antonela Šoljić. Martina Dovođa proglašena je Kraljicom fotogeničnosti, Ana Grubišić je djevojka koja je kući ponijela titulu Kraljice osobnosti, a najelegantnija je bila Petra Meglaj i time zaslužila lentu kao Kraljica elegancije. Stručni žiri i glasači odlučili su da je Kraljica medija crnokosa Sarah Seifert.

Prekrasna Jelena Lešić i i njezin kolega Mario Sedmak bili su zaduženi za vođenje svečanosti, a sve prisutne zabavljao je Goran Karan, koji je svojim brojnim hitovima uljepšao samu manifestaciju. Osim njega, svoj nastup imala je i mlada perspektivna glazbenica u usponu, Antea Hrelja. Pored pjevačkih točaka, nastupila je i odlična plesna skupina Megablast.

Publici su se djevojke predstavile u nekoliko izdanja. Raskošne vjenčanice salona Biba iz Pule i Rijeke savršeno su im pristajale, domaći brend Rivage Line pobrinuo se da djevojke zablistaju u kupaćim kostimima, a moderne naočale kuće Sherry Hill krasile su lica kandidatkinja. Neodoljive haljine svjetske modne kuće Sherri Hill također su dodatno uljepšale sve kandidatkinje, kao i haljine brendova Alise Pris i Primavera. Za udobnost hodanja pobrinula se svima poznata modna kuća Hogl. Svečane frizure finalistica napravio je vrijedan tim iz frizerskog salona Gea, a make up Tamare Flego krasio je lica finalistica. Brend Kanaan i njegov vlasnik i direktor Zvonko Popović pobrinuo se za prekrasne nagrade za svaku finalisticu, a za poklone u obliku divnog nakita za prve tri djevojke pobrinule su se zlatarna Dodić i Chaarm Silver. Pobjednice će imati i tu čast da se uljepšavaju i uživaju u Fenix kozmetici.

Svi oni koji nisu bili prisutni uživo, imali su mogućnost gledati prijenos uživo na HRT2 te na taj način biti dio ove prekrasne manifestacije. Rovinj se i ove godine pokazao kao pravi domaćin koji je doista zaslužio titulu šampiona hrvatskog turizma. Kraljica Hrvatske najstariji je izbor ljepote u Hrvatskoj, a o njegovoj prepoznatljivosti govori i činjenica da je najstarija i najnagrađivanija domaća vinarija Iločki podrumi, inspirirana ovom manifestacijom, etiketirala svoje vino i pjenušac nazivom "Kraljica Hrvatske", a o kvaliteti ovog vina najbolje govori činjenica da se posluživalo za vrijeme kraljevskog vjenčanja.

Ovom prigodom organizatori izbora Kraljica Hrvatske ekskluzivno su najavili kako su prvi put u povijesti Hrvatske upravo oni postali vlasnici svjetskog izbora Queen of the World - Kraljica svijeta, što je iznimna čast za našu zemlju.

Tanja Kvorka
Najčitanije iz rubrike