Sport
POČELE PRIJAVE ZA ULAZNICE EURA 2020

Najvjerniji navijači imaju prednost pri kupovanju
Objavljeno 4. prosinca, 2019.
Jučer u 14 sati počele su prijave za kupovanje ulaznica za Europsko nogometno prvenstvo sljedeće godine. Za kupnju ulaznica potrebno je prijaviti se na stranicama UEFA-e, a prijave traju do 18. prosinca. Ovoga ljeta očekuje se invazija hrvatskih navijača na Otok, na London i Glasgow, a tko god želi gledati Vatrene uživo s Wembleyja ili Hampden parka, mora se prvo prijaviti, pa onda čekati hoće li uopće doći na red za kupnju. Hrvatski navijači mogu se prijaviti za ulaznice utakmica protiv Engleske, Češke i pobjednika play-offa Lige nacija C. I za "uvjetne ulaznice" od osmine finala do finala, a ako Hrvatska ne prođe, kupcima koji žele odustati od tih "uvjetnih ulaznica" bit će vraćen novac.


Dobra vijest za one najvjernije glasi kako je Hrvatski nogometni savez za Euro 2020 odlučio ulaznice prodavati po vjernosti. Četvrtina ulaznica koje ima HNS, što bi za Glasgow značilo 2500, a za London 3500 ulaznica, ide onima koji su preko HNS-a kupovali ulaznice u posljednja tri ciklusa, kvalifikacije i Euro u Francuskoj, kvalifikacije i Svjetsko prvenstvo u Rusiji te Ligu nacija. Ostali koji nisu dio te četvrtine ulaze u ždrijeb, a sve ide preko UEFA-e. Znači, tko je do sada redovito bodrio Vatrene na kvalifikacijskim utakmicama i ulaznice kupovao preko HNS-a, imat će prednost pri kupnji ulaznica za susrete na Europskom prvenstvu.
UEFA-in ždrijeb za ulaznice bit će krajem siječnja 2020. godine, a navijačima su dostupne tri kategorije ulaznica po različitim cijenama. Cijena prve kategorije je 185 eura, druge 125, a treće 50 eura. Najjeftinije ulaznice za osminu finala su 50 eura, za četvrtfinale 75 eura, polufinale 195, a za finale 295 eura. I. Li.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana