Kultura
OTVORENA IZLOŽBA GEA MAGIA

Danijela Firšt prvi put predstavila svoje unikatne radove
Objavljeno 4. prosinca, 2019.
Gradska knjižnica i čitaonica Belišće za kraj događanjima prepunoga studenoga organizirala je zanimljivu izložbu predmeta i nakita od keramike - Gea magia. Nakon službenog otvorenja izložbe posjetitelji su mogli pogledati i kupiti unikatne radove autorice Danijele Firšt iz Našica. Ona je prvi put odlučila izložiti svoje radove u javnosti, a reakcije su bile jako pozitivne. Staklene vitrine Knjižnice, u predvorju Gradske uprave grada Belišća, popunjene su prekrasnim posudama, šalicama, svijećnjacima, pahuljicama, nakitom i mnoštvom kreativnih uradaka od keramike u različitim bojama, koje autorica sama osmišljava i izvodi do savršenstva, napominju iz knjižnice.

- Svi prisutni mogli su čuti kako je došlo do jednog samoostvarenja te što je Danijelu potaknulo da se bavi baš glinom - dodaje Vlasta Putar.
Iz Knjižnice pozivaju ljubitelje originalnih ručnih radova da dođu pogledati izložene uratke i možda tako pronađu idealan božićni poklon za voljene. To mogu do 7. prosinca, do kada će izložba biti otvorena. N.Vek.
Možda ste propustili...

“POSLJEDNJA FREUDOVA SEANSA”

Planet Art uKinu Urania

U SVIJETU BAJKI IVANE BRLIĆ-MAŽURANIĆ

Djeca na otvorenju preuzela ključeve Grada

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

U ETNOLOŠKOM CENTRU BARANJSKE BAŠTINE

Izložba “Tisućljeća među rijekama"

2

IZLOŽBA U GRADSKOM MUZEJU VUKOVAR

Tkanja i tapiserije te slike i crteži sakralne tematike

3

GALERIJA “ANTUN ULLRICH”

Otvorena izložba Darka Jovanovića