Tehno
ADATA PREDSTAVLJA TANAK I PRIJENOSAN VANJSKI SSD SC685

Kompaktnih dimenzija prenijet će i kopirati podatke za tili čas
Objavljeno 22. studenog, 2019.
Kompaktnih dimenzija i tanak, vanjski SSD ADATA SC685 jedan je od manjih diskova na tržištu, no unatoč skromnoj veličini prikladnoj za prenošenje, on je velik kapacitetom i prenijet će i sigurnosno kopirati podatke za tili čas.


Masa modela SC685 iznosi samo 35 g te je sa svojih 9,5 mm tanak kao kakav pametni telefon. Zahvaljujući dimenzijama nalik na karticu, on može lako stati u svaki stražnji džep hlača ili torbu te tako jamči laku mobilnost. Unatoč prenosivim dimenzijama, SC685 je do 6,6 puta brži od uobičajenog vanjskog tvrdog diska, pa korisnici mogu uživati u iznimno brzom prijenosu podataka i sigurnosnom kopiranju. Uz takve performanse korisnici mogu prenijeti 4K film veličine 10 GB za samo 20 sekundi. SC685 dolazi u kapacitetima 250 GB, 500 GB, 1 TB ili 2 TB i zadovoljava potrebe različitih korisnika. Uz to, korisnici mogu mirne duše uživati u svom SSD-u SC685 znajući da ga prati trogodišnje jamstvo.


SC685 ima USB-C priključak, koji je reverzibilan. Stoga nema iritantnog okretanja i isprobavanja kao kod uobičajenih USB priključaka. Nema pogađanja – svaki put priključit ćete ga od prve. Korisnici mogu umetnuti i koristiti uređaj na sustavima Windows, Mac OS i Android te prenositi sadržaje s jednog uređaja na drugi bez ograničenja. Bilo da se radi o poslu ili uživanju, SC685 korisnicima nudi jednostavnu mogućnost povezivanja. Korisnici ga mogu koristiti i s igraćim konzolama za ubrzavanje učitavanja. M.R.
Možda ste propustili...

HUAWEI PREDSTAVIO NAJNOVIJU SERIJU

FreeClip slušalice za novo iskustvo slušanja

NAJVEĆI GLOBALNI PRUŽATELJ RJEŠENJA ZA DATA CENTRE

Digital Realty povećava kapacitet data centra u Zagrebu

Najčitanije iz rubrike